Hilmas första tand!! (igen...)

Ja igår fick hon sin första lilla bissing!! För en månad sen trodde jag att den kommit men det var falskt alarm... men nu finns det i alla fall ett litet risgryn där i underkäken!!

Hon har börjat få smakportionen för några veckor sen och så äter hon ju sin gröt varje morgon! Gröten har gått jätte bra en längre tid men smakportionerna har hon nyss fått kläm på! Köpte små burkar nu i början eftersom det är så lite som man värmer åt gången och så är det rätt konsistens på en gång. Annars så brukar jag ju göra maten till dem själv! Är inne på 4:e burken som jag köpt, har lite majs och potatispuré i frysen som bara är att ta fram och tina!!

Kanske blir storkok av släta puré er som man ska ägna sig åt i morgon!? Korvgryta ska i alla fall kokas och så ska jag förbereda grönsakssoppan som vi ska ha på trosdag! Kanske skulle ha bakat bröd också!?

Nä nu är klockan mycket och sängen väntar!

Hej hopp!!

Kommentarer
Postat av: Erika

Duktiga Du!

2010-05-03 @ 22:35:33
Postat av: Majvor Karlsson

Jag har inte hunnit läsa så mycket ännu men ska läsa alla nya inlägg. Kollar de gamla då jag har lite tid över. Du skriver bra.



Kramar

2010-05-03 @ 22:41:53
Postat av: farmor

Grattis till lilla risgrynet så snart kan hon bita sina syskon...:-)))fast det tror jag inte hon gör bara smakar på dom ...Jag träffade inte Tina ..jobbade ju så klart kunde ju ha varit den här helgen när jag är ledig...det var synd men blir kanske fler tillfällen ..



ha en bra dag i morgon kramas <3

2010-05-03 @ 23:02:29
URL: http://tantans.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Ja du det är ju om inte annat billigare att göra maten själv och så vet du ju också vad den innehåller.. inte fel det heller :)



Kul med bissingar, och då kanske det är därför som hon varit lite gnökig då förståss :) Hoppas i alla fall det blir lugnt till nästa kommer :) Men dom är ju så söta när tänderna börjar dyka upp... Hon är ju ett litet gryn själv för den delen :)



Älskar er alla



Pappsen :)

2010-05-04 @ 10:07:38
Postat av: Milla

Grattis till lilla tanden :o)) Ja lilla Hilma är ett litet gryn hon som Pappsen skrivit. Ha det gott och krama om hela barnaskaran från oss. Kram kram

2010-05-04 @ 12:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus