Igår gjorde vi.....

Jag hade ställt klockan på strax efter 07.00 för att få upp Jonna i tid! Jonna skulle nämligen följa med farfar till Östersund och kika på när faster Evelina spelade fotbollsmatch!
Hasse hämtade upp henne strax efter 08.00 och de var hemma igen vid 18.00 tiden så de hade haft en heldag tillsammans med lite olika små äventyr! Presenter och godis hade hon köpt också. Hon hade lekt med Evelinas killes son Isak mest hela degen så hon var helnöjd!

Medan Jonna var i stan så åt vi frukost, klädde på oss, gick ut, hängde tvätt, Meja lärde sig köra fyrhjuling själv, Hilma sov en sväng, Melvin sov en sväng, vi hoppade studsmatta, Tony som också fått vattkoppor kom och lekte med Casper, vi åt lunch, hängde lite mer tvätt, åkte på affären/Grindes, Hilma gungade för första gången, tror jag de var i alla fall tyckte hon det var jätteskoj!


Hilma prövade solglasögon och tyckte det var skoj!


Go fisan!!!


Son sagt, gunga var roligt det också!!!!


Hahahaha!!!


Sen på eftermiddagen lämnade vi Melvin och Hilma med farmor och så åkte vi till kraftverket och tittade när de släppte på vatten! Alla vet ju att vattennivån är rätt hög lite var stans i vårat land den här våren!








Meja tyckte det var en aning läskigt med mycke vatten!!!!






Casper och Tony stod så nära så det skvätte på dem, därav skrattandet!!!


Uppifrån!!!!


Utsikten!!!


När vi kom tillbaka hem så gick vi in och lagade middag, Casper åt med farmor Patrik och Tony på värdshuset, vi andra åt hamburgare och makaroner!

Efter middagen kom ju Jonna hem, jag skurade lite golv, sen nattade jag barn och Göran skurade golv och sen skurade jag lite mer golv innan det var dags att sätta sig i soffan och mysa med större barnen och lite chips. Tony var också här för han skulle sova över!


Bjuder på Mjeas vattkoppor också!!!


Det var dubbelt så mycket i ansiktet idag när hon vaknade!! Men glad som vanligt när mamman är framme med kameran!!! Koppan på bröstet var den första hon fick.

Melvin har hittills bara två riktiga koppor, varav en i hårbotten och en ovanför snoppen, meja har jag fortfarande inte sett någon riktig koppa på än, misstänkte en på benet härom dagen men jag får inspektera ikväll!!!! Skulle ju vara bra ifall hon också fick så är det överstökat sen!!


Kommentarer
Postat av: farmor

Oj vad härliga bilder att sno hehehe...Hilma är ju härlig i solisar ...hoppas dom blir friska snart från sina klia koppor..kram <3

2010-05-23 @ 12:20:58
URL: http://tantans.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Jag håller med Farmor jag, hon är ett litet solsken i sig själv den donnan... härligt smile har honh oxå..Snygga briller förresten :o)



Resan upp närmar sig och jag ser sååå fram emot den :o)



Älskar er alla och krya på er nurå



Puss & Kram

Moffa :)

2010-05-23 @ 22:42:06
Postat av: Anna

ja det såg kul ut att gunga :)



trist med vattkoppor :(

2010-05-27 @ 13:27:37
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus