Jonna 6 år!!!

Ja idag var det äntligen dags för lilla Jonna att fylla 6 år och som hon har längtat!! Men hon har visat det på ett helt annat vis än hon borde ha gjort... hon har varit näst intill jävligare än jävligast de sista dagarna och idag var inget undantag... 6 års trotsen!!!!?!!!

Först var hon på dagis och idag var det dags för sista studiebesöket på skolan inför hösten! Hon längtar verkligen tills hon ska få börja skolan!

Göran hämtade henne på dagis vid 14.00, de åkte direkt till Grindes och inhandlade allt och lite till dom behövdes till tårtorna! Det blev två tårtor eftersom vi reda på att det skulle komma gäster!

Tårtorna gjordes, Momman kom på besök och det blev tacos till middag! Jätte gott och alla åt och var nöjda, riktigt trevligt och ganska lugnt var det faktiskt!

Agneta, Zebbe och Maria kom vid 19.30 tiden med paket till stortjejen och sen blev det till att äta tårta! Melvin åt mest godisarna, men när han inte fick påfyllning så dög självaste tårtan också!

dagn har känts lång och jag har varit väldigt trött och känslig för ljud men den slutade inte i någon katastrof i alla fall och det var ju tur!

ballonger blåste vi upp och hängde lite var stans också, måååånga ballonger så man blev lite halvyr!!

Så här fina blev i alla fall tårtorna!


Jonna dekorerar!!


Ett stort smile!!!


Princess tårtan!!!


Och Jonnas specialare!!!!

Nu ska jag nog ta mig i kragen och gå och lägga mig i tid! Göran nattade både barnen och sig själv ikväll!!!

Puss å smuligos!!

Kommentarer
Postat av: Pappsen/Moffa

Missade som sagt helt att ringa och gratta idag(skäms lite) men det var tydligen full fart idag i alla fall så det kanske är bättre att jag ringer imorrn i alla fall då det är lite lugnare i huset :O)



Stor kram till RabiatJonna, men hur hon än är så är hon Jonna och hon har absolut sina goa sidor hon med så det så... bara svårt att se dom ibland :o)



Puss & Kram & Grattis från oss 3 här



//Moffa/Pappsen

2010-05-19 @ 23:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus