oj vilken natt!!

de tre små barnen somnade som stockar igår och allt var lugnt ända tills hunden fick frispel på katten och Göran i sin tur på hunden... han välte ner en stol från bordet i köket och efter ett stort brak så vaknade Hilma....

Hilma hade väldigt svårt att komma till ro igen men efter några timmar i min famn i soffan så somnade hon äntligen och jag kunde lägga henne i sängen, då var klockan närmare 23.00...
Precis innan jag skulle gå och lägga ner henne så vaknade Meja och hade ont, så Göran tog upp henne, jag lade ner Hilma och så fick Meja sitta med mig en stund, ganska snart bestämde jag mig för att borsta tänderna och sen kröp jag och Meja ner under täcket i våran säng!

Precis när både jag och Meja kommit till ro så vaknade Hilma igen..... efter några försök att få henne att somna om så gick jag och hämtade Göran, så han kom också och la sig. Tänkte att om hon ska ligga och skrika så är det ju bra ifall Göran kan ta de andra barnen ifall de skulle vakna, sen kan det ju vara bra om han sover i sängen i stället för på soffan!!

Det tog åter några timmar innan Hilma somnade, hon skrek nästan hela tiden så jag antar att alla hennes vattkoppor kliade en aning! Hon har över 30 talet bara på huvudet och i ansiktet, lika många på ryggen och ungefär samma antal innanför blöjan + några till lite här och var så jag kan tro att det ger ett visst obehag!

Hon vaknade några gånger till och från under natten och gnessade men vid 07.00 gav jag upp och vi två klev ur sängen innan nvi väckte någon annan. Göran klev upp vid 04.00 tiden för då kunde han inte sova mer, han tillbringade natten i mitten på sängen och eftersom vi har olika hårdhet på sängarna så var det inte alltför bekvämt, Meja låg på hans plats!

I alla fall när jag och Hilma kom upp satt Göran och Tony och spelade tv-spel, jag lämnade över Hilma så att jag kunde gå på toa och sen gjorde jag en flaska välling, hon brukar inte få det på morgonen men jag tänkte eftersom klockan var så tidigt och det var en bra stund tills frukost så var det smidigt! Och hon var nog hungrig för hon svepte flaskan rätt snabbt och sen var hon nöjd!

Jag la Hilma för att sova innan 09.00 tiden och hon somnade bums. Jag dukade fram frukost och sen åt vi alla i lugn och ro innan Hilma vaknade igen. Hon har förresten bajsat två gånger redan idag också och hon verkar vara lite hård i magen så det kanske också är besvärligt för henne!?

Just nu sover hilma gumman igen, Melvin äter chips och kikar på Shrek, jag sitter här och Göran har tagit med sig resten av gänget till cross banan, så man kan väl säga att jag för tillfället njuter av lugnet!

Ute är det inget strålande väder, det har regnat i natt och även lite på morgonen, skulle tro att det kommer att småregna lite hela dagen så jag och Melvin håller oss inne!

Är ändå lite förvånad över att jag inte är tröttare än jag är efter en natt som denna men det lär väl komma senare, där innan middagen då man är lagomt hungrig också!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus