Snö i Maj......

Ja även idag har det snöat, inget som ligger kvar tror jag men ändå, snö i Maj vill man ju inte ha!!!! Det snöade lite igår och dagen innan det också!

Idag har vi hållit oss inne och snorat på, alla är täppta i näsan och snyter sig i ett, igår kväll hade jag lite feber men det sov jag tydligen bort! Melvin vaknade sent igår kväll och ville inte somna om, han låg hos oss i våran säng och snurrade i drygt 2 timmar innan han fick ro och somnade... så jag vet inte direkt jätte pigg i morse när jag vaknade! Men Göran var snäll och klev upp tidigt så jag slapp, jag låg kvar till 8.30!!

Vid 10.00 tiden tog jag en längre promenad med Morris, han fick träffa på en väldigt stor hund! En Grand danois, snäcka om att han kände sig liten!!!!

Efter promenaden på 45 min tog jag en dusch och sen blev det lunch, korv med bröd! Eller kanske man ska säga "Raggarballe med svängdörr"!!!!

Middag åt vi tillsammans med Susanne och Patrik, hemgjord pizza, typ lagade mat var och för sig men åt tillsammans och av varandras mat!

Hilma har varit lite tjurig nu ikväll men nu sover hon ordentligt hoppas jag, hon fick ta en av våra kuddar så kanske hon inte blir så täppt i näsan, Melvin har också en av våra kuddar så nu har vi bara 3!! Men det räcker gott och väl!

Jonna kom ju hem igår efter att ha sovit hos Nikita sen i torsdags och  hon har varit ganska så jobbig! Eller det har blivit jobbigt eftersom vi har varit inne och hon har varit väldigt rastlös. Hon vill gärna vara med M&M men det blir för intensivt för dem och så säger de ifrån på sitt vis och i följd av det så bir det ett himla liv och griniga föräldrar! I morgon är det dagis i alla fall!

I morgon hoppas vi på bättre väder, fast å andra sidan är det kanske bra med sämre väder så att man håller sig inne och kurerar sig i stället för att riskera att både vi och barnen blir snorigare!!?

Det lär väl bli en ny dag med nya möjligheter i vanlig ordning men hur det utspelar sig vet vi inte förrän i morgon kväll!

Puss å hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ja du vännen, det är INTE så upplyftande med snö i Maj nä, här knoppas det för fullt och kanske är det den enda fördelen med att bo här nere... Men saknar Jämtland och framför allt er...



P&K

Pappsen

2010-05-04 @ 10:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus