Sommarfint idag!!

Till en början blåste det kallt och var bara knappt 15 grader ute så vi sparade några timmar med att gå ut, men sen var det tvunget!!! Barnen klättrade på väggarna och jag kunde inte slappna av och inte ens få på mig själv kläder!!

När alla väl var ute så kunde jag i lugn och ro klä på mig så att även jag kom ut! Jag tog Melvin i vagnen och Morris i koppel sen traskade vi iväg till Grindes för att komplettera kylen lite!

Resten av dagen har vi bara myst och tagit det lugnt, såklart har vi varit ute för temperaturen steg och blåsten avtog!

Kollade till kissarna också, Majsan verkar ha bosatt sig i garaget bakom ladan och Tilde trivs under huset, Morris är dit och kollar läget emellanåt och hur uppskattat det är vet jag inte!?

Appropå katter så är vår egen lilla Doris ett litet undantag, hon är på humör och lägger upp sig för hunden nu igen och stackars vovven förstår ju inte bättre, men han får inte till någonting för vi är där och bannar honom i ett!

Det blev sen middag men den var supergod! Hemgjord pizza med vitlök, mozzarella och färska tomater och sen jättegod pizzasallad till det!

Nattningen blev också sen, Meja, Melvin och Hilma kom i säng vid 20.30 tiden och somnade på stört, Jonna och Casper var uppe tills 22.00 men nu sover de också!

I morgon ska Jonna få följa med farfar till Östersund och kika när faster Evelina spelar fotbollsmatch sen skulle de kika på någon present också! Men det bästa av allt är nog heldagen med farfar!! han skulle hämta henne vid 08.00 tiden i morgon så vi kan inte direkt ta någon sovmorgon!!

Nu ska jag vara lite social med min karl, fast han kikar på sport så det är nog ingen brådska!!

Men puss och hej så länge i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Tina

puss på dig med systeryster <3

Skönt att ni haft finväder idag. Vi har haft regn sen lite växlat. Igår då var det gassande sol, 23 grader, kvavt som attan sen kom regnet! hur mycket som helst! Saknar er! Vi får prata på telefon mer någon dag bara du och jag då tid finns för oss båda!



Love you! Puss kjams

2010-05-21 @ 23:46:52
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Skönt att det vände och blev en bra dag vännen, hoppas det blir en bra helg oxå :o)



Nu jäklar ska det väl ändå bli sängen va? :o)



Hejsan Hoppsan



Puss & Kram på er alla



PS Nu får det fan bli semester snart... längtar DS

2010-05-22 @ 03:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus