Tilde och Majsan

Ja de är ute nu, Tilde försökte vi locka på igår men hon kom inte fram, Majsan gick ju in igen i förrgår men fick gå ut igår igen och henne har vi i alla fall sett lite utav. De verkar trivas utomhus men de måste ju komma in och äta också! Casper ska få kika efter Tilde i eftermiddag så att hon kan komma fram och få i sig lite mat, sen är det fritt fram att gå ut igen om hon vill det!
Hoppas verkligen att det löser sig, tycker att det vore tråkigt om katterna måste flytta en gång till..... sen är det ju kanon bra ifall de får vara här så att pappa och Milla kan hälsa på dem också när de kommer hit och hälsar på oss! Ja lillebror Jacob kommer ju också såklart! Det är ganska ofattbart fortfarande att jag faktiskt har en lillebror!!!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Milla

Ååååå mia små sessor...Hoppas verkligen att det löser sig med dem. Skönt att de få komma ut nu. Och hoppas att de lär sig att de få komma in igen, Majsan verkar ju ha förstått det.... Så få vi hoppas att Tilde tittar fram med. Om du hinner så kan du väll ta något kort på dem när de är ute...Skulle vara kul att se.



Många kramar till er allihopa från oss 3.

2010-05-18 @ 10:54:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus