Äntligen hemma!!!

Ja det tog sina timmar men strax innan 18.00 var de hemma igen, Casper, Göran och pappsen! De lastade ur släpvagnen på en gång och åkte iväg med den, så middagen fick vänta någon timma extra.. men jag förstår dem! avbryta för att gå in och äta, bli slö och sen ut igen och fortsätta... då är det skönare att göra bort allt på en gång!

Meja har varit på humör idag, sitt trotsiga, jag gör som jag vill, inte lyssna humör.... men det är bara att vara hård och säga ifrån! Melvin har sprungit och jagat hundarna med sitt mjuka svärd, jag sa åt honom att sluta men tillslut fick jag ta det av honom och lägga bort det!

Barnen var i alla fall glada när Moffa äntligen kom, Meja har frågat hela dagen efter honom! Skäggig var han som vanligt fast idag ännu mer än vanligt, den enda som var lite skeptisk var Hilma, men det gick över ganska snabbt! En puss fick han efter middagen!

Nu sover alla barnen, pappa sover också i ett hörn på soffan... han hade tydligen resfeber i natt och sov endast 1,5 timme fastän han igår sa att han jätte trött! Nu är han garanterat enormt trött!! har burit ner lakan, täcke och kudde till honom som han skulle bädda i soffan med lite senare!

Jag skulle ju ha virkat lite idag men det blev inte så mycket för jag sprang omkring och gjorde massa annat i stället för att sätta mig och ta det lugnt då när bara meja var inne, när Hilma och Melvin sov och Jonna fortfarande var hos kompis... ska sätta mig och virka lite nu om ögonen orkar hålla sig öppna!? Sen blir det sängen!

hörs i morgon igen... puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus