Cocilana!!!?

Ringde HC så fort telefontiden började och jag fick en tid kl 10.40 och det passade ju bra eftersom Göran hade möte 11.00 med jobbcoachen!

Svärmor var ledig idag och hon kunde passa barnen medan vi åkte och det var ju kanonbra med tanke på att mitt läkarbesök tog över 1,5 timme!!!

Först togs ett stick i fingret, sen fick jag ett rum och väntade på självaste läkaren, medan jag satt där blev jag trött och höll på att trilla omkull på britsen så jag lade mig ner i stället och passade på att vila!!
Läkaren jag träffade heter Ingvar och är nog den bästa av dem som är i Svenstavik! Han og blodtryck, ställde frågor, bland annat om barnen och så lyssnad han på hjärta och lungor. Sa inte så mycket mer än att det låter som luftrörskatarr men bad syster göra ett EKG samt att ta fler prover och denna gång i armen. Det blev ytterligare en stunds väntan på proverna och jag vilade lite till! De hittade inget negativt på proverna så läkaren konstaterade någon typ av katarr på luftrören och skrev ut hostmedicin, Cocilana, har hört att den ska vara bra!? Men det lär väl märkas nu ikväll!!

Innan vi åkte mot Svensta så stannade vi till hos en kille i byn och hämtade högtalare,förstärkare och  bärbar dator som vi sen på vägen hem skulle ta med oss till Klövsjö. Det är ju Forum i helgen och de hade bara radio att lyssna på, tyckte det var lite tråkigt och ville ha riktig musik!! Är det fest och party så är det!!!
Göran hade inte förväntat sig att få någonting för att han körde upp grejerna, brukar ju inte alltid vara så att han fått speciellt bra betalt när han varit chaufför ens så.... men de skramlade ihop lite pengar och gav honom! Hela 460kr och det ska man ju absolut inte klaga på!!! Antar att de uppskattar att de kan lyssna på riktig musik hela helgen!!

Väl hemma så sprang vi in och handlade mjölk och lite annat nödvändig, sen hem med varorna och hämta vagnen. Vi hade Susannes bil så vi skulle gå hem med barnen efter att vi lämnat bilen. Vi gick inte hem på en gång utan var kvar i ca 1 timma, pratade lite, barnen busade vidare och vovvarna fick leka lite med Molly. Både Hilma och Melvin somnade på vägen hem sen, kanske var lite sent att sova för Melvins del men så kan det bli ibland...

Kollade posten och det blev några samtal att ringa angående sportkontot som vi tidigare har haft problem med ett antal gånger men hon som jag pratade med idag lovade att nu skulle allt vara fixat!!!
Sen fixade jag degen till pizzan, jag och Göran spelade lite kort medan den jäste, Jonna och Meja satt vid datorn, Casper spelade lite tv-spel och allt var lugnt och skönt!!!

Tog in Hilma och Melvin en liten stund innan maten var klar, fick väcka dem båda, Melvin ville inte alls kliva upp så han fick ligga och mysa en stund extra, vi började äta, tänkte att om jag rycker upp honom så blir det absolut ingen matro så då fick han hellre dra sig en stund och i detta fall var det ett lyckat drag för när vi nästan var klar ville han äta och han var på strålande humör!!! Kissade på sig gjorde han iofs. men lika glad var han för det när han satt där på stolen så vi la dit en handduk och så fick han äta klart! Han och Hilma fick bada efter middagen!

Göran och Casper har varit och spelat bandy i 2 timmar, jag har nattat Hilma och Melvin sen kikat på Idol med Jonna och Meja. Jonna somnade ganska snart i soffan och Meja tjatade efter godis men vi skulle vänta tills alla var hemma. Nu äntligen sitter de och myser, Jonna också för henne väckte vi, jag mös med dem en stund men sen skulle de kika på cirkus Möller och då passar jag på att sitta här!

Hoppas verkligen att hostmedicinen fungerar så att jag får sova i natt och att jag inte väcker någon...

Puss puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus