Dagen i helhet...

Annars har dagen i helhet varit ganska bra, var kallt ute så vi har hållit oss inne, barnen har ritat och lekt, Jonna varit med en kompis och Casper på skolan... Jag har känt mig lite trött och tung i huvudet men så kan det ju vara ibland... Har mest tagit det lugnt, stickat lite, duschat och pysslat på lite...

Nu ikväll var det barngympa och även Göran följde med, min önskan! Det var ganska många barn idag och det blev en aning stojigt men ändå bra!

När vi kom hem duschade Göran de tre mellersta barnen och sen var det välling för Hilma och Melvin för att sedan gå och lägga sig! Melvin var jätte trött och somnade på stört, Hilma låg vaken en stund...

De tre äldre fick fil med banan till kvällsfika och sen var det även sängen för dem. Det var precis när vi lagt dem som olyckan i tidigare inlägget ägde rum... så det där med att sätta sig och slappa i soffan dröjde kan man säga!!!

I morgon är det skola även för Jonna och dagis för Meja, hade funderingar på om vi skulle ta och klippa vovvarna då men vi får se... på onsdag är det fotografering på dagis!!!

Som avslutning så fyller min älskade pappa 47 år idag!!!

Grattis pappsen, älskar dig!!!
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus