Finaste Stina!!!

Läste precis ett sms som jag fått av finaste Stina, en gammal kompis sen gymnasiet! Hon och hennes son Nils kommer och hälsar på oss på onsdag och det ska bli så kul!! Saknar verkligen alla vänner man hade, nu känns det som man inte har någon kvar och Stina saknar jag extra mycket för vi fick så fin kontakt sista året på gymnasiet!!! Ska bli jätte skoj att hon kommer!!! Längtar verkligen!

Vad har vi hunnit med i dag då?? Jo jag klev upp på en gång när klockan ringde 06.30 och så tände jag upp i kaminen, hade förberett igår kväll så det var bara att tända på! Det var rätt kyligt, kan tippa på att det inte var med än 12-14 grader vid hallen med tanke på att vi bara eldade på förmiddagen i går och att det var-14 grader ute i morse!!!

Lagade frukost och vi åt, Casper åkte på skolan och barnen blev påklädda innan de satte sig i soffan under filten och kikade på bompa. Göran hade påbörjat en film som han ville se klart så vi tog med oss Hilma upp och la oss på sängen. Hilma var inte så sugen på att ligga still utan kröp upp och ner ur sängen och filosoferade runt lite. Uppe var det dessutom hela 21 grader eftersom luftvärmepumpen var på så vi frös inte alls. Hilma blev så småningom trött så jag la ner henne i sin säng innan vi fortsatte kika på film, eller ja det gick väl en kvart so småsov både jag och Göran!! Melvin var upp och kikade till oss lite då och då och busade lite med hundarna. När filmen som vi inte såg var slut så gick vi ner till de andra och då var klockan strax innan 10.00...

Vi fortsatte att elda, vek och hängde lite tvätt, och sen blev det dags för lunch, tur att det blev mycket lasagne över från igår! Alla åt med stor aptit, ja förutom Jonna som alltid ska tjura tills maten är kall och sen vill hon inte äta... man säger åt henne att äta men hon ska prata, sjunga och diskutera i stället....

En stund efter lunchen var Hilma trött igen, hon sov ju inte så länge på förmiddagen + att hon blev störd av Melvin när han stökade på där uppe, så henne klädde jag på och skjutsade ut i vagnen!
Meja ville rita så hon satte sig vid köksbordet, Melvin gjorde oss sällskap och jag passade på att reparera Mejas overall som hon har som slut och släng/extra på dagis.
Tänkte tråckla för hand men fick tillslut ta till symaskinen, som i sin tur inte heller var det enklaste eftersom den gör lite som den vill... När jag var klar så frågade jag Göran om det var ok att jag köper en symaskin åt honom när han fyller år, eftersom man ska ju gärna välja någonting som man själv skulle kunna önska sig i present!!! han bara flinade!!!

När Casper kom hem var det slut på lugnet, inte bara för att han kom hem utan det bara blev så.. trötta barn som inte är van att kliva upp tidigt... det har i alla fall varit ett himla liv hela eftermiddagen, meja och Jonna har kivats hela tiden, Jonna har även retat Melvin och Meja var inte sen att hänga på... så det har varit någon som skrikit och gråtit hela tiden.....

Middag blev det ändå tillslut och vi åt och sen var det ganska snart dags att åka på Barngympan och vi var i tid för en gångs skull!!! De får ju alltid leka och springa fritt de första 10-15 minuterna och det tycker Melvin är roligast av allt eftersom de får ha en massa bollar!!!!

När vi kom hem så var det nattning på en gång, först Hilma och Melvin och sen de andra tre, de fick kvällsfika och kika på halv 8 hos mig och sen var det godnatt! meja har som allt oftare strulat lite och tror att hon ska få sitta uppe med oss... skam den som ger sig och  efter tredje gången så sover hon!

I morgon har vi möte med soc. i Svensta angående Jonna, hoppas verkligen att vi inte gör den här utredningen i onödan, vet egentligen inte varför de gör den för nu verkar den inte ha någonting med händelsen att göra och jag vill verkligen ha svar på vad de kommer fram till, om Jonna är oskyldigt anklagad eller inte.... För jag kan ju inte påstå att den här grejen inte har påverkat mig och hur jag har mått under tiden, för det är påfrestande och har jag/vi fått lida i onödan så... ja det känns onödigt helt enkelt men ändå så vill jag verkligen ha rätsida på det hela!

Nu ska jag slappa i soffan...



Kommentarer
Postat av: therese

vad e jonna anklagad før, låter lite hemskt nær du skriver så, va kan ett litet barn varas anklagad før, sækert bara någon som vill jævlas

2010-11-08 @ 22:35:33
URL: http://misstezz.blogg.se/
Postat av: Helena

Hoppas det går bra på mötet.. Kram

2010-11-09 @ 09:14:10
Postat av: therese

Men seriøst hur fasiken kan man ens va det i hennes ålder, i den åldern e man nyfiken. hur ha det børjat då før oavsett va som hænt så må man ju tænka på att barn e barn, jag hade blivit galen om någon anklaga ett barn før det. dom exprementerar sig ju fram i den åldern.

2010-11-09 @ 11:30:41
URL: http://misstezz.blogg.se/
Postat av: Absolutvardag

Ojoj... Vad du hinner med! Hoppas allt löser sig med soc!

2010-11-10 @ 14:17:50
URL: http://absolutvardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus