Förkyld...

Jag som trodde att jag bara behövde lite sömn... nej då jag är förkyld, bihålorna är täppta och hostan håller sig kvar, lite ont i halsen på höger sida och huvudet känns tungt...

Hilma sover och Meja är på dagis, Melvin går omkring med doktorsväskan och skrotar på, just nu står han bakom mig och snurrar runt runt, snart ramlar han väl!

Det är fortfarande lite småkyligt inne efter natten, gick ju i säng tidigare + att det var extra kallt ute så kaminen slocknade tidigare än vanligt, redan kl. 04.00 när jag var upp och kissade var det kallt... +15 grader i köket och ännu lite kallare i hall, badrum och barnens rum... men jag tände i kaminen på en gång så nu är det där det är varmast! Längtar tills vi fått ner pannan i källaren och det är inkopplad!!

Har inga speciella planer för dagen, Jonna har körträning ikväll men annars är allt oplanerat, rester till lunch och något enkelt till middag!

Har finurlat lite på julklappar och det börjar klarna, i första hand ska vi köpa till barnen och sen får vi se om det blir något till syskon och Göran små kusiner, Ja Tony ska ju få någonting såklart.

Betalade delar av räkningarna igår och det är skönt att få iväg dem när man ändå har pengarna liggande, annars har de en tendens att försvinna allt eftersom och sen är de borta! Betalar resten på fredag när jag får från försäkringskassan!

Snorpussar och kramar!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Krya på dig! Kram

2010-11-23 @ 15:42:33
Postat av: Kimsan

Tack det samma ;0)

2010-11-23 @ 15:53:42
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus