Julklappar!!!

Idag sov vi ganska länge eller ja Melvin vaknade som oftast mellan 06.00-06-30 och var pigg, han fick kika på bompa i sängen, sen kom även Jonna... det tråkiga var att Jonna inte riktigt kunde låta bli Melvin och Melvin skrek så en så vidare skön sovmorgon blev det inte... klev upp närmare 09.00...

Tände i kaminen, åt frukost, klädde på barnen, Göran fyllde vedvagnen och lastade bilen, Jonna och casper gick med hundarna och sen for vi, då var klockan strax efter 10.00 så ganska så effektiva var vi!

Vi lämnade barnen hos mamma, inte Hilma men resten av högen!! Skulle hämta My som skulle åka med oss men hon hade tydligen ångrat sig... så det blev att fara direkt till staden!

Väl inne så åkte vi först på körfältet där vi hämtade och betalade bilstolen till bebisen, köpte av Dessan och sen for vi på Lillänge och parkerade bilen. Letade och hittade Julklappar, ganska mycket folk så lite extra tid tog det förstås, men Hilma var tålmodig större delen av tiden och satt och mös i vagnen som vi som tur var hade med oss!

Sen blev det en tur på barnens hus för att köpa det sista innan vi sedan begav oss hemåt och då var klockan 16.21!! och vi hade sammanlagt varit inne i 3 olika affärer under dagen!!!

Stannade i Brunflo på Sibylla för att få i oss lite mat, ingen av oss hade ätit någonting sen frukosten... kanske inte så konstigt att Hilma började bli lite kinkig!? men hon hade knaprat i sig någon pepparkaka så hon var nog inte så vrålhungrig som vissa andra!

Hämtade upp barnen i Svensta, de hade inte varit på sina bästa humör och mamma var en aning slut... tråkigt att de inte skötte sig lika bra som förra gången, men pepparkakor hade de bakat och haft det stundvis mysigt!!! Tackade henne för hjälpen och talade om att det varit väl värt det för oss att inte behöva ha med dem, sen att det var lite jobbigt för henne var ju inte så bra men vi uppskattade hennes hjälp!

Hemma var det ganska kallt och är fortfarande, temperaturen ute har legat på konstant -15 och neråt idag, sen gör det ju sitt att det är öppet ner till källaren också, kan ju inte stänga för där förrän vi fått hjälp ner med pannan i källaren.... Benny skulle ju hjälpa oss me det verkar som han skjuter på det....

I alla fall så är det fortfarande lite halvkallt här hemma, i alla fall nere men vi eldar på, pumpen går också så uppe är det varmt!!!

Jonna och Casper gick och la sig för ett tag sen, Jonna ställde till med ett himla bråk precis innan hon skulle lägga sig, det var något som först var jätte  viktigt att säga så hon stampade och skrek och när jag väl kom så knep hon igen och då blev jag arg!!! Hon fick stå sitt kast och jag satt med henne på toaletten, hon stod upp och jag sa att hon får inte gå och lägga sig förrän hon talat om vad det var.... tillslut så klämde hon fram med vad det var och det visade sig att hon gjort en gigantisk höna av en ytte pytte fjäder... samma sak ände för någon vecka sen.... men hon lär väl lära sig någon gång kanske!?

Oj oj, jag som bara skulle göra ett kort inlägg.... blev något längre än jag tänkt....
För att summera dagen så har vi ägnat den åt att hitta och köpa klappar till julen och vi är så gott som klara och det känns skönt! även om det blev lite fler och lite dyrare än vad vi tänkt... men men det är ju bara jul en gång/år!!! Sen är det bättre att lägga lite mer på vettiga saker än att lägga lite på skräp!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus