Lördag morgon...

Klev upp för en lite stund sen, typ 15 minuter sen... klockan är nu 09.30 ca. Casper var uppe först och gick ut med hundarna, sen har både Jonna och Melvin klivit upp men vi andra sov länge! Känner mig nästan lite smått stressad över att vi sover så länge för det kommer att bli jobbigt på måndag då man ska upp tidigt igen!!!
M&M har sovit med oss större delen av natten och det blir så j*vla trångt, man ligger som en stel pinne och dåt är inte bekvämt... varför bar jag inte dem bara till sina sängar när de somnat om??? Får bli sträng med det för min egen skull!!

Känner på mig att denna dag inte kommer att bli så bra som den kanske kan och borde bli, men det är väl vad jag gör det till antar jag!? Kan ju börja med att försöka få i oss frukost och sen tar vi det därifrån... känner att jag skulle vilja städa eller snarare få det städat för vi ligger efter med det!! Men vi får se, hellre ostädat än bråk!!

Någon minusgrad är det ute men solen skiner så idag ska i alla fall barnen ut och leka en stund! Även jag kanske skulle behöva lite friskluft!

Nu ska jag kila upp och försöka få med mig Göran ur sängen, när han väl sover i sängen en natt är det ganska så svårt att få honom därifrån!!

Trevlig helg alla!

Kommentarer
Postat av: milla

Lite sovmorgon då :) Här gick man upp 07:15, gav lilleman mat, sedan sov vi en liten stund till. Blir nog inte att vi skickar iväg paket idag, är för krasslig för det. Men det kommer.

Krama om barnen från oss.



Kram kram

2010-11-06 @ 14:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus