Majsan!!!







Idag när jag satt vid Jonnas skrivbord och klottrade på ett kuvert att lägga farsdagspresenten i så hörde jag att Majsan satt och jamade under huset. Troligtvis har hon varit där sen igår då jag försökte locka på henne.
Göran bad Casper gå ut med lite mat och försöka locka på henne och med både lite mat och vatten så kom hon fram nästan på en gång!
Casper kom in med henne, satte ner henne i hallen, stängde in vovvarna på toaletten en stund så hon inte behövde känna sig hotad av dem...
Först satte hon sig bara id dörren och jamade men ganska snart hittade hon kattmaten och satte igång att äta!! Senare spatserade hon in i köket och åt lite av vovvarnas mat också!!
Hon visade en helt annan sida av sig själv, hon var väldigt social och framåt, kurrade hela tiden och ville gosa hela tiden och samtidigt var det väldigt spännande att smyga omkring och spana lite också!
Tillslut hittade hon en trygg plats på bänken i köket där hon låg i några timmar, barnen satt vid bordet och ritade och jag lagade mat, men hon låg kvar! satte upp lite mat och vatten till henne och också och hon ät lite och ofta, drack mycket vatten!
Mager har hon blivit men ändå inte sjukligt mager så att hennes hälsa är i fara.
Hon vågade sig ner sen även fastän vovvarna fått komma ut från toaletten, men hon fräste, viftade och väste när de kom för nära... vid ett tillfälle lite senare under kvällen fick hon nog och sprang upp på övervåningen där hon lade sig på våran säng och sov!
Hörde henne börja jama för en stund sen så jag tog med henne ner, hon åt lite och nu ligger hon återigen på bänken! Hon har inte varit på lådan än men förhoppningsvis så väljer hon att gå dit när hon behöver göra ifrån sig och det blir väl senare när vi lagt oss och tagit med oss vovvarna upp, då har hon hela natten på sig att spana runt här nere!
Nu är det bara att vänta och se hr det går, om hon vill vara inne eller ute, helst både och och så får vi se om Tilde också hittar hem!?

Kommentarer
Postat av: milla

TACK!!!!! Så fin hon är...men hon har nog varit i slagsmål. Lite väl sårig på nosen. Men endå bara lite.



Och vad liten hon blivit, tunn...Men då har hon iaf fått motion så det räcker...Ingen liten knubbis nu inte.



Jag hade gärna följt med upp med lilleman på lördag, men eftersom Thomas inte stannar så länge så är det bäst att vi är hemma, så det inte blir för jobbigt för lillebror din :) Hade gärna viljat snusa på Majsan jag.



Men går allt som jag vill nu, så bor vi snart i Sveg, då kan vi ju träffas oftare. Så få Jacob lära känna sina systrar med, för det är ett måste.



Kram kram. Och ge alla ungar, hundar och katter en kram från mig. Göran kan få en han med om han vill ;))

2010-11-14 @ 21:53:26
Postat av: Kimsan

Jo jag kan förstå om det blir jobbigt med resan även om pappa stannar tills på söndag så lir det ändå intensivt.. men det hade varit himla roligt om ni följde med!



Kram kram

2010-11-14 @ 21:58:05
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus