Måndag hela dagen!!!

Kände mig rätt så utsövd i morse när jag klev upp och ändå hade jag typ sovit 4 timmar... men tröttheten kom senare! Så fort jag satte mig ner och tog det för lugnt så blev jag dödstrött!!

Har hållit igång lite lagom idag, eldat, tvättat, spelat kort... inte så mycket...

Temperaturen ute har legat runt -20 hela dagen, just nu är den nere på -21!! Tur att det går snabbt för vovvarna att kissa kväll!

Med katterna har det gått ganska så bra, Tilde har hållit sig uppe mesta dels, kom ner en sväng när vi stängde in hundarna i badrummet en stund och då passade även Majsan på att självmant gå på lådan!! vet inte om hon kissade men nr 2 gjorde hon i alla fall! Inatt och tidigt i morse sa Göran att det lät som att Tilde eventuellt var på lådan, men bajsade gjorde hon på Melvins säng idag... vågade inte gå ner och om det var på grund av hundarna eller barnen vet jag inte... är ju lite skraj av sig... men bajs är ju lättare att ta reda på än kiss tack och lov!

Hilma och Melvin fik sova en stund ute idag trots kylen men de har det varmt i sina ulliga och duniga åkpåsar så inte har de frusit i alla fall, Hilma var lite röd om nosen men det var allt, som renen Rudolf!

Middag blev det också, stuvade makaroner och köttbullar, och så lyxade vi till det med lite svampsås också! Efter vi ätit klart så satt barnen i köket och ritade en stund tills det var dags att åka på barngympan, städat upp alla leksaker hade de gjort innan middagen så det var skulle ju vara onödigt att stöka till igen!

Det var inte så mycket barn på barngympan idag men alldeles lagom för Veronika var själv som ledare idag... hon körde en hinderbana med syftet "inte nudda golv" och det var väldigt uppskattat!! Meja är superduktig på att gå balansgång!! Melvin försökte så gott han kunde, kullerbyttorna var bäst!! Precis när han skulle till att skjuta ifrån med benen så lyfte han huvudet och tittade framåt!!! Det så rätt festligt ut!

Sen var det till att åka hem, klä av, äta kvällsfika, borsta tänder och sen skicka alla barnen i säng och allt detta var klart innan 19.30!!!! Sen fixade jag te och smörgås till trötta mamman och pappan, kikade på "Biggest loser Sverige"... sjukt va duktiga de är på att gå ner i vikt, helt otroligt!

Redan vid middagen började jag känna mig rätt tung i huvudet och täppt i bihålorna, känns nästan som jag har feber men det har jag inte... vet inte om det är någon förkylning som är på G eller om det bara är för lite sömn som är orsaken!? Ska i alla fall gå och lägga mig strax, bara borsta tänderna och fixa lite annat innan...

Ja just ja, har precis kolla igenom ett stort paket med kläder från H&M som kom idag!!! Delar av barnens julklappar, för det är så förstår ni att de gillar även mjuka paket!!!! och det är jag tacksam för! Allt såg fint ut och är tillbaka lagt i lådan, ska ställas bort tills det är dags att slå in i fina paket!

Nä nu ropar kudden!!!

Puss & Kram!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus