Mejas hand...

I morse var det bara Casper som skulle på skolan, vi andra skulle till Svenstavik. jag hade tid hos BM kl 10..00 och Göran hos jobbcoachen 12.00.

Vi tog det lugnt och kom iväg i tid, Meja lyckades bränna fingrarna på kaminen precis innan vi skulle åka, sköljde i vatten och det såg inte ut att ha blivit så farligt alls.
Vi hann lämna barnen hos mamma också innan 10.00 så även Göran kunde följa med in! Vikten visade på 79 kg (!!!!) magen var 33 cm, hjärtljud 135, blodvärde 125, blodtryck 110/60 så allt var bara bra! Huvudet var fortfarande rörligt.

Efter besöket hos Bm passade vi på att besöka Dollar också när vi ändå hade barnvakt, hittade lite smått och gott... Sen lämnade Göran av mig hos mamma.

Mamma höll precis på att laga lunch när jag kom, korvstroganoff och ris och barnen åt jätte bra! Meja hade fortfarande ont i fingrarna som hon brände och satt med dem i en skål med vatten... mamma frågade om jag inte skulle ringa ner på HC eftersom hon hade ont fortfarande, så jag ringde, kikade på handen och så var det ju inte bara fingrarna hon bränt.. lill och ringfinger samt den delen av handflatan som är precis nedanför dessa fingrar, när man bränner sig så syns det ju inte på en gång riktigt var och hur mycket..
Fick i alla fall komma ner på en gång och de la på platsfilm och ett tunt bandage på, filmen ska sitta tills blåsorna torkat ihop ordentligt, troligtvis på tisdag eller onsdag till veckan. Meja fick en ring för att hon var så duktig, en plastspindel till Melvin fick hon ta också! Sen gick vi på apoteket och köpte alvedon och en mjukgörande fet salva till Hilmas prickar som hon fortfarande har runt munnen...

Väl tillbaka hos mamma så lekte barnen och kikade på tv, vi pratade och tog det lugnt sen tjuvade vi oss några smörgåsar till mellis! Göran var med Tobbe och skulle ringa när det var dags att åk hem, 15.30 satt vi i bilen.

Alla barnen somnade i bilen på vägen hem så det blev till att väcka dem innan vi kunde gå in, ingen surade utan det gick väldigt smidigt! Väl inne så klädde vi av oss, Göran packade upp det vi handlat, jag klädde av barnen och tände upp i kaminen, -15 grader ute så kyls det ner inne ganska så snabbt..

Göran och Casper började med maten och jag dukade och fixade med lite av varje, Hilma var fortfarande trött och lite gnällig så jag passade på att gosa med henne lite extra!

Nu ikväll så åkte Göran och Casper för att spela bandy, jag nattade Hilma och Melvin och sen kikade jag, Meja och Jonna på Idol, popcorn blev det som tilltugg och vatten att dricka. Pappa ringde och meja lyckades hälla 1/2 liter vatten innanför mina kläder... förstår inte riktigt hur hon kunde missa munnen så mycket, riktigt kallt var vattnet också och hon hällde det precis mellan brösten!!

Nu har de lagt sig, Göran och Casper är hemma och kikar på Cirkus Möller, inget program för mig... I morgon ska Göran och Casper åka och möta upp pappa i Mora där han ska hämta en massa grejer som han fått av Millas pappa, de ska förvaras här hos oss så länge. Han var hit med ett lass i slutet på sommaren, fick då inte med sig allt för det var MYCKET grejer! Pappa kommer att följa med hit sen efteråt och troligtvis sova över tills på söndag, Göran har hyrt släpvagn här på macken och på så vis så behöver inte pappa skynda sig tillbaka hem lika fort som förra vändan!

Har för övrigt känt mig väldigt trött idag också, vet inte vad min kropp håller på med riktigt!? Hilma sover oroligt ikväll och nu är det tredje gången hon vaknar och gråter... men det verkar som hon somnar om utan att jag behöver gå upp... jag själv ska gå och lägga mig så fort jag sett röstningen på Idol, gillar inte Linnea... så det kanske är hennes tur att åka ut idag!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus