Mer kattpiss och lite hundbajs!!!

Sanerade köket och kökssoffan i morse innan frukosten i alla fall, för det var en stor pöl på golvet också... Så nu är soffan en riktig träsoffa utan mjuka delar!!!

Majsan har legat på bänken hela dagen idag också, ätit och druckit... har satt henne på lådan någon gång men hon har bara gått därifrån och upp på bänken igen...

Nu ikväll så hörde vi det rassla till vid lådan varpå vi såg båda hundarna där... någon hade bajsat i lådan, en av hundarna!!!! Bättre än på golvet i alla fall!!!

Majsan såg vi inte till på bänken så ev så var det så att hon var på väg till lådan men blivit skrämd för hon hade sprungit upp..

Jag bad Göran hämta ner henne så att hon inte skulle göra någonting där uppe och så gick jag ut med hundarna samtidigt för då kanske det går bättre om han sätter henne på lådan och hundarna är ur vägen tänkte jag!

Men han hann inte så långt, halvvägs ner i trappen när han kom bärande på henne så började det att rinna.... antagligen kunde hon inte hålla sig längre och så var det kattpiss i halva trappen och på Göran!!! Jag hade inte ens hunnit ut riktigt med hundarna, bara fått på dem koppel och mig kläder... tur va väl kanske de så jag kunde ge honom moppen och skurvattnen sen förut idag!!!

När jag kom in med hundarna igen så stod Göran fortfarande och skurade, och det luktade inte alls gott.... sen gick han och duschade och jag fyllde i nytt skurvatten och lite klorin i hinken och skurade igen... mysig kväll!! Tur att barnen redan låg i sina sängar!!!

Hoppas verkligen att hon går på lådan nästa gång för det här är inte skoj... det finns inget värre än kattpiss... det stinker ju så förbannat och är svårt att få bort...

BLÄÄÄ!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus