Mera kiss....

Ingen kissolycka i natt.. så efter frukosten stängde vi in hundarna på toaletten och sen satte Göran Majsan på lådan där hon bajsade!! Sen sprang hon upp... någon minut senare gick jag efter för jag vill inte att hon är uppe.... med tanke på mjuka sängar..
Gick in och bäddade Melvins säng och sen Hilmas, då kom hon gående, hoppade upp i Melvins säng och kissade!!! Jag såg att hon satte sig så jag lyfte upp henne, hon jamade klagande och det bara rann ur henne... Så det var bara att gå ner och byta kläder och tvätta av sig och sen ta reda på sängkläder och madrass och börja tvätta och sen skura eftersom det blev kissiga tassavtryck på golvet... Men innan det så bar jag ner henne och Göran tvättade hennes tassar och sen dess har hon legat på bänken, ätit och druckit lite...

Jag har en teori om att hon kanske har ont och håller sig med att kissa ända in i det sista, för det bara rinner och  om de blir störda, typ att man lyfter dem eller liknande så brukar de knipa av och kissa klart senare... med tanke på att hon jamat klagande både igår och idag då hon kissade... Känns elakt att slänga ut henne också då det är -15 grader ute!!!

Det värsta av allt är att det luktar så starkt och mycket och det är så himla svårt att få bort lukten!!!

Kommentarer
Postat av: milla

Vad ledsen jag blir när jag läser detta. Inte kul alls. Hon går ju i lådan och bajsar, så varför inte kissa där med. Men prova att hälla kattsand i botten på kattburen och ställ den där uppe. Då har hon 2 platser att välja på. Kan ju vara värt ett försök. Om ni har tid så kan ni ju prova att ta henne till lådan lite då och då.



Inte alls kul att läsa detta, blir så ledsen. Är ju inte kul för er heller.



Ni få säga till oss om det absolut inte går att ha Majsan. Men tack för att ni gör ett försök iaf. Kram kram.

2010-11-16 @ 11:14:11
Postat av: Kimsan

Jag tror inte att det hjälper att ha en kattlåda till för jag vill inte att hon är uppe, kiss i sängar vill vi absolut inte ha och hon verkar trivas på bänken i köket.. Vi sätter henne på lådan flera gånger under dagen och tar då undan hundarna också...

Tänkte att jag skulle ringa er sen så får vi diskutera saken för jag tror inta att allt är som det ska....



Kram

2010-11-16 @ 11:17:15
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Ewe

För att få bort lukten, testa lite ättika. Fungerar perfekt!

2010-11-16 @ 13:12:36
Postat av: Kimsan

Ja jag ska pröva med det!!! Har fått bort det mesta reda men tänkte skura en extra gång sen och då med ättika i vattnet!!!

2010-11-16 @ 13:18:11
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Är ju inte meningen att ni ska ha ett helvete tack vare henne, i värsta fall så får vi fundera på om man kanske måste ta bort henne(Ledsen Milla) Men Vi kan heller inte ha en katt som kissar här och var och det kan ingen annan heller, men som sagt i värsta fall så får ni hiva ut henne hur grymt det än kan låta, dock kan hon kanske få komma in nån stund under uppsikt... Jag vet inte vad annat man kan göra! Men man kan ju se till att hon i alla fall har lite mat ute så klarar hon sig säkert för nu!



Kram Pappsen

2010-11-16 @ 13:49:12
Postat av: Desirée

Hon kan ju ha urinvägsinfektion!!?

2010-11-16 @ 18:28:42
Postat av: Pappsen

Kan hon iofs också ha.... men hon är dålig på att dricka och har varit ute sedan påsk... eller ja nästan i alla fall och nu har ju allt frusit ute och jag vet inte om hon fattar att hon ska käka snö för att dricka... den kissen är inte som andra kissar hon :) Vi har tidgare fått lura i henne vätska genom att blöta maten och då har det med kisseriet gett med sig... ganska omedelbart så det kan även vara så att hon har urinsten... tydligen ganska vanligt hos katter som inte dricker som dom ska! Men Kim ska ta urin till veterinär så får vi se vad som säger!

2010-11-16 @ 23:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus