Tidig och lagom kall lördag...

Sovit ganska så bra i natt men jag har ont i halsen och den känns jätte torr så troligtvis så har jag snarkat endel då min näsa varit täppt!

Melvin väckte mig vid 06.00 tiden då ville han gå ner och kika på bompa, Göran var nere, han sov på soffan, hade ont i ryggen igår kväll sen så skulle han ju upp tidigt, i alla fall så fick Melvin gå ner och fråga pappa om bompa!

Jag hörde nerifrån att Göran var uppe, han askade ur kaminen och tände upp, Casper var ut med hundarna och jag låg bara kvar i sängen!! Strax innan 07.00 kom Göran upp och frågade ifall vi skulle äta frukost tillsammans innan han och Casper skulle åka, alla var ju ändå vakna! pappa hade tydligen skickat sms strax efter 06.30 om att han var uppe och skulle bara ta en sväng i duschen. Han ringde precis vid 07.00 när jag skulle kliva upp, han var osäker på om han hade Göran nummer...

Vi åt, Casper fyllde vedvagnen, Göran fixade film till Melvin och tog av honom blöjan, jag dukade av, allt i lugn och ro! Jag hoppas att barnen kommer att fortsätta vara lugna idag så det blir en riktigt mysig lördag! Det är -10 grader ute men jag tror att vi håller oss inne och eldar, hade egentligen behövt vara på Grindes men kanske Göran kan gå in på ICA i Sveg innan de kommer hem igen!?

Göran och Casper åkte strax innan 08.00, jag bytte blöja och klädde på Hilma och mig själv, hundarna busar med Kissen fastän de inte får, Majsan har fått vara på lådan, tvättmaskinen går och barnen kikar på film, ja inte Hilma då som strosar runt och pysslar på med lite av varje...

Nu ska jag kolla kaminen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus