Tisdag ser jag mig omkring...

Melvin har flera morgnar i rad kommit till mig kl 05.24, samma tid flera gånger! han somnar om på en gång så det är ingen fara, bara lite konstigt det där med tiden!

Frukosten blev vid 10.00 idag, Hilma blev trött någon timma senare och fick krypa ner i sängen och sova, Casper och Tony var hemma så jag och Göran passade på att åka en snabbis på Grindes för att köpa mjölk och lite kattmat! Jo för vi har ju numera en liten kisse! Han har dock inte fått något namn än...

Dagen har varit lugn, barnen har iofs. stojat endel men bara de håller sig i lekrummet så är det ok! jag och Göran spelade alfapet!

Susanne kom förbi en sväng på förmiddagen och tog med sig Melvin, hon lovade honom redan igår att han skulle få vara med henne idag! han kom hem igen vid 16.30 tiden, precis när vi avslutat middagen som bestod av bruna bönor och fläsk!

Dagen har gått ganska långsamt och ute har det varit tråkväder så vi har varit inne.. Jag har känt mig lite halvdepp men så kan det ju vara vissa dagar.. Casper har skött sig lite bättre idag, men han har fortfarande lätt för att vara otrevlig, sur och inte lyssna så bra.... surheten beror nog mest på att han själv märker av hur han är...

Hilma som bara sov en gång idag var jätte trött nu ikväll, ingenting dög, hon ville bara ha välling och sova! Så strax innan 19.00 låg både hon och Melvin i sina sängar!! Jonna sover borta ännu en natt till, de ringde och frågade men i morgon ska hon hem!
Casper och Meja fick vara vakna till 21.00, vi kikade på äntligen hemma och åt lite godis... inte är det lördag men det är lov och det finns fortfarande massor av godis kvar!!!

Jag har suttit och kikat igenom H&M katalogen nu ikväll, Casper och Jonna behöver lite nya kläder, mest Casper, snart är alla hans kläder för små! det blir storlek 146/152 nu även om det eventuellt är lite för stort så är 134/140 för litet... enkelstorlek 140 kan gå bra men det är ju bra om det finns lite att växa i!!

Ja och ska jag försöka knåpa ihop önskelistor till barnen också och lägga ut dem, kan ju vara någon som är intresserad!?

Nu ska jag kika klart i katalogen, Melvin och Hilma kvar men det blir bara något litet för de har ju kläder att ärva! Till Meja hittade jag 4 plagg och sen återstår bara att se vad som finns kvar när man väl beställer... är ju lite sent ute!

Puss puss



Kommentarer
Postat av: Sandra

Förut var jag mer noga med färgsortering, nu är det bara med nyare kläder.

Jag kör blandat 60 grader, där är strumpor, trosor, kalsonger, sängkläder, handdukar och kanske några barnplagg. Sen kör jag en mörk 40 grader med svart blått och färgglatt som kanske färgar. Och så ljus 40 grader, där är vitt och ljusare färger eller kläder med både vitt och blått eller så. Brukar funka fint =)

2010-11-03 @ 14:58:12
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Ewe

Önskelistor= perfekt :-)

2010-11-04 @ 13:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus