Uppe i tid!

Jag och Melvin klev upp strax efter 07.00 idag. Placerade Melvin framför bompa under filten i soffan och sen gick jag en promenad med vovvarna och usch vad det blåste! Tände upp i kaminen gjorde jag näst och sen sitter jag här och passar på att njuta lite av lugnet! Meja kom precis ner också och placerade sig i soffan under filt nummer 2!

Natten har varit sådär... Göran placerade kissen hos Jonna och sen skyndade han sig upp men kissen sprang efter!! han brydde sig inte om att hundarna var uppe, en liten tuff katt det här! Kissen skulle undersöka allt uppe och vi var tvungna att hålla lite uppsikt, tillslut kom han och la sig i sängen men då hade han redan väckt Melvin som inte sov så hårt. Bar tillbaka Melvin när han somnat om... sen kom Jonna och klagade på ont i munnen, bad henne gå ner och försöka sova och det gjorde hon men kom upp igen efter en stund, hon fick ligga med oss. Tänkte ett tag gå upp och undersöka munnen men orkade inte och det verkade inte göra jätte ont för hon somnade så småningom om igen, kan tänka mig att det är ett skal från ett popcorn eller nåt som irriterar... ska kolla när hon vaknar! Sen framåt småtimmarna kom både Meja och Melvin till våran säng, katten låg också kvar så det blev en aning trångt!

Vad denna dag har att bjuda på vet jag inte riktigt än men jag tror att vi halvt bestämde att det skulle städas!? Är både roligare och lättare om vi båda hjälps åt och sen kan man mysa resten av dagen!

Nu ska jag strax kolla kaminen och sen vet jag inte vad jag ska hitta på, ingen ide att göra frukost innan fler börjar vakna till liv... sista sovmorgonen innan nya veckan med allvar!! Får inte glömma mötet med soc som vi ska på på tisdag, även om jag helst slipper....

Hej hopp!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus