Utsövd!!!

Det fungerade!!! Cocilana må ha smakat som jag vet inte vad men det hjälpte, kändes som att halsen blev smått bedövad och jag hostade ingenting!!! Harklade mig någon gång och sen sov jag sött!
Melvin tassade in vid 02.00 tiden så då passade jag på att gå och kissa, skulle ändå hämta hans napp som han nästan alltid lämnar i sin säng när han kommer. Ibland bryr han sig inte om den utan somnar i alla fall!
Hörde någon gång i natt också att Meja skrek men eftersom Göran somnat på soffan så brydde jag mig inte om det och det blev ganska snabbt tyst, hon somnade om. Sen skrek hon en gång till några timmar senare och då hade hon tydligen tassat upp och lagt sig i soffan under filten och somnat om, Göran hade inte hört ett knyst...

Hittills idag så har vi inte gjort så mycket, jag klev upp strax efter 08.00 när Hilma vaknat, vi gick ner, fjuttade på i kaminen, lagade frukost, åt och sen har vi mest bara strosat runt och myst. Hilma sover nu och jag har lagat Caspers täckbyxor, nästan så jag kommer bättre överens med symaskinen nu och hoppas att det håller i sig! krånglade ingenting alls idag!!

Melvin och Jonna kikar på film, Casper spelar på sin PS3 och Meja gör lite av varje, Göran spelar tv-spel och det går ju bra när det ändå är lugnt! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på att mest ta det lugnt för magen börjar kännas så tung och jag får allt lättare och oftare sammandragningar... undrar just om det ens hinner blir december innan bebisen kikar ut!?
Vika och hänga lite tvätt hade jag tänkt göra i alla fall och sen tvätta lite mer, i morgon måste jag inhandla tvättmedel också, vill inte gärna tvätta färgade kläder med vittvättmedel...

Troligtvis blir det middag hos svärmor idag, hon ringde nu på morgonen och frågade om vi ville, och det tackar man inte nej till! Men hon skulle återkomma om tid lite senare under dagen. Lunchen idag blir i alla fall enkel, hemgjord pizza sen igår!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus