Beck...

publicerat i Vår vardag;
Det blev Beck - Flickan i jordkällaren som vi kollade på, Casper kikade också men tyckte att den var lite läskig...

Kändes så konstigt att i satt i soffan och hade det lugn och skönt redan strax efter 19.30!!!

Melvin vaknade efter att Hilma vaknat till och skrikit, han kom ner i trappen en stund efteråt och jag följde honom upp igen, han ville ligga i våran säng så jag la mig bredvid honom i ca 5 minuter så sov han igen!!

Blev själv väldigt trött vid 22.00 då det var nyheter och vädret, slumrade en kortis men vaknade och lyckades hålla mig vaken när filmen började igen! Däremot så sover Göran i soffan nu, ska se om jag får med mig honom upp så han får sova i sängen en natt för omväxlings skull... han tänkte gå upp i går kväll men meja hade tydligen vaknat och lagt sig i soffan med honom så då stannade han... frågade varför han inte bara bar tillbaka henne till sin säng när hon somnat igen men det visste han inte...

Nä nu blir det sova...

Små trötta barn!!!

publicerat i Vår vardag;
Ja de var trötta de små, hade inte ro att kika på barnprogram ens så det blev sängen tidigt... eller ja sent egentligen eftersom klockan är omställd!! Nu ligger de alla tre oh bara Casper är vaken, Jonna är ju som sagt hos en kompis.

Vad vi ska göra resten av kvällen vet jag inte riktigt men ta det lugnt låter ju lockande! Har tvättat sista maskinen för idag och tumlaren går. Diskbänken är ren och alla leksaker är undanplockade, bara lite ostädade golv kvar men det får vi ta en annan dag... ingen ide ändå om pannan ska bäras in, då blir det ju skitigt igen...

I morgon ska Göran och eventuellt Casper åka till stan med Susanne så det blir en lugn dag med mig och de tre små hemma, eller ja lugn vet jag ju inte än men det brukar vara lugnt när de stora är borta!!
Tänkte i alla fall kanske att jag skulle ta och baka lite bröd om lusten infinner sig!?

Ja, nä nu vet jag inte om jag har något mer att skriva om just för tillfället, har ju som skrivit lite små inlägg under dagen..

Puss puss

Middagen!!!

publicerat i Vår vardag;
Middagen blev lyckad måste jag säga, något stojigt har det varit både före och efteråt men nu verkar det som att allt lugnar ner sig!

Jonna har åkt till kompis och ska sova där i natt, de tre minsta verkar trötta så det blir nog en ganska så lugn kväll och de bör inte vara alltför svåra att få i säng.. Casper lär väl få sitta uppe med oss under förutsättning att han håller sig lugn!

Har ingen aning vad som visas på dumburken ikväll men det lär ju vara någonting som går att se i alla fall, annars så finns det ju massor av filmer att välja bland!

M&M äter frukt och Casper läser för dem i soffan, han har börjat gilla det där med att läsa mer och mer, förut har han bara tyckt att det varit tråkigt...

Har slutat må illa efter godiset i alla fall och det är ju bra för då kan man ju äta lite mer senare ;0)...

Ska tvätta en maskin till också innan dagen är slut, blir den 4:e för idag!! Men jag tycker att det är störande att vi inte kan köra både tvätt och tork samtidigt... då går poppen...