Barnmorskan vecka 30+0

Var först hos mamma, hon klev upp då vi kom, jag kokade kaffe medan hon röjde undan lite på köksbordet, det är bra att jag kommer ibland så att köksbordet kommer fram ;0).

Barnen lekte och sen var det dags för lunch, Morris var lite rastlös och ville ut flera gånger men var ännu hispigare ute, gjorde dock sina behov och vi gick in.

13.15 var det dags att knata ner på HC för att träffa BM, jag tog med mig Jonna för att det skulle bli lite lugnare för mamma och så för att Jonna skulle få lite egen tid med mig. Hon valde att stanna i lekrummet medan jag pratade med Bm, men hon ville vara med när vi lynssnade och mätte magen så då ropade jag på henne.

Vikt: 79kg (usch och fy)
Blodtryck: 70/110
Magmått: 31,5
Hjärtljud: 144

Allt såg bra ut och bebisen låg neråt med rörligt huvud, både jag och Jonna fick känna på huvudet!! Insåg att det bara är 10 veckor kvar nu om inte mindre ändå för jag tror att bebisen kommer i december... men man vet aldrig..

Vid 15.00 tiden kom Göran och hämtade oss, vi tog med oss mamma och for till Berg för att hämta litet bord och stolar som barnen ska få låna samt att vi tog med hennes vinterdäck på samma gång. Sen blev det en snabbis på Dollar för att köpa topz, ostbågar och popcorn innan vi åkte hem.

Mötet med jobbcoachen hade gått bra och Göran fick ett positivt intryck!! Hoppas det leder till något bra!

Väl hemma så satte jag igång med pizzadegen på en gång, skar tillbehör och middagen blev klar någon gång mellan 17.00-17.30 tiden.

Nattade Hilma och Melvin strax innan 20.00 och sen har vi suttit och myst i soffan framför Idol, Meja och Jonna la sig nyss, Meja var jätte trött, Jonna också men hon var tvungen att gnälla och protestera lite ändå eftersom Casper och Tony fick vara uppe ännu lägre...
Nu ska även de två pojkarna i säng och det blir förhoppningsvis lite lugn och ro en stund innan man ska lägga sig!

Slut för idag och tack för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus