Den sura mamman...

Efter att den sura mamman beordrat barnen att städa, lagat lunch, serverat lunch och skickat ut barnen på utelek i 2 timar så vart allt lite bättre. Mamman surade klart, vek lite tvätt, dammsög ocg pysslade på i sin egen takt.. pappan höll sig på sin kant, åkte och handlade och småfixade med sitt.

Barnen fick lov att komma in igen kl.15.00, Melvin var redan inne, han sov på soffan och Hilma sov uppe i sin säng. De större barnen blev tillsagda att vara tysta och sköta sig, en timme senare värmdes resterna av gårdagens middag och det blev en lugn och mysig matstund även idag!

Nu sitter barnen ganska så tysta och snälla i soffan, kikar på film och äter ostbollar, den äldsta och den yngsta hållet till i köket med pappan, de poppar spotify och bygger lego.

Om en timma ska de 3 små äta sin välling, borsta tänder och ta på pyjamas, mamman och pappan ska senare äta räksmörgåsar med de 2 äldsta!!

Livet kanske inte är så dumt ändå emellanåt när man bortser från allt det tråkiga!! Man måste ju skingra tankarna från alla måsten ibland och bara njuta men det är en ganska sår sak för mamman i familjen att göra!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus