Gardiner och barngympa!!!

Idag var det kallt ute när vi klev upp, ganska kallt inne också så det blev till att elda på förmiddagen!

Vi har rensat skåpet med gardiner och dukar idag, fanns mycket där inne och nu är det betydligt mindre och mer ordning! Det började med ett jag tvättade upp en uppsättning gardiner som legat i tvätten länge, satte upp dem i köket direkt när jag tagit dem ur maskinen!! Sen fortsatte det bara, nya gardiner och putsade fönster i 4 rum, lite omplantering och påfyllnad av jord i blommorna, även om möblering på dem!! Fint och mysigt blev det!

Eftermiddagen blev ganska så lugn, satt i soffan en bra stund och spelade lite på Jonnas PSP, jag är så sugen på att köpa Nintendo Wii bara för att få spela supermario!! Har kikat på blocket efter begagnade supernintendo men det är ju nästa lika dyrt som att köpa Wii nytt! Får se hur det blir till jul ;0)

Barngympan kom vi ihåg idag i alla fall, jag tog med mig barnen och åkte, Göran och Casper var hemma eftersom det är riktat till barn mellan 0-6 år!! men det var 4-5 st där som var mellan 8-10 år och fick tydligen vara med i alla fall... men jag tycker Casper är för stor för att vara med, kan vara svårt för de större att ta hänsyn till de allra yngsta ibland och jag känner Casper, det kan lätt bli lite för mycket utan att det är meningen!! Jonna är på gränsen till för stor tycker jag, och idag kunde hon inte låta Melvin vara ifred fastän han sa till henne flera gånger!!
Jag hade trott att Melvin skulle vara lite reserverad och blyg men inte, och det var skönt, Hilma var inte heller rädd utan kröp gärna runt där det var som mest spring! Jonna och Meja krockade så Jonnas näsa började blöda lite men det gick snabbt över.... det värsta var väl hennes ton när hon tar i och skriker, det låter som att hon nästan slagit ihjäl sig!!! Och ljudet blir ju inte direkt sämre i en stor gympasal!!!!

Jag och Göran har nyss fikat lite smörgåsar, tänkte inte sitta uppe alltför länge till.. Vi kom faktiskt i säng före 23.00 igår och sov bra hela natten båda två, Melvin kom framåt småtimmarna men störde inte... fast vi var båda rätt trötta ändå när vi vaknade!

Just nu sitter jag och fryser, ska bli skönt att krypa ner i sängen och känna värmen som så småningom bildas under täcket... synd att den inte kan vara varm och go redan när man lägger sig!

Nä mer än så hade jag inte att bjuda på idag, har inte så stor lust att skriva heller känner jag... inte idag...

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Erika

Det var inte riktigt meningen att det skulle vara så många stora barn där idag. Säger inget om dom som hade sina föräldrar där och kanske var utan barnvakt, men det fanns ju fler......

2010-10-11 @ 22:56:22
Postat av: Kimsan

Ja jag förstår klart att de som inte har någon barnvakt måste ju ha någon stans att ta vägen, men de kanske inte bör vara med och leka, kanske sitta och titta på eller göra något helt annat! Skoj det var att det var så mycket barn!!!!

2010-10-12 @ 15:28:41
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Sara

Meningen var att min son skulle vara ute och nästa gång lämnar jag honom hemma. Hade klargjort innan men så blev det som det blev, hade faktiskt fullt upp men nästa gång är det bänken som gäller för de över sex år som det var tänkt från början.

2010-10-12 @ 20:17:16
URL: http://frokenmamsen.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Kan förstå att de kom in eftersom det var rätt kyligt ute men rätt ska ju på sitt vis vara rätt även om det får vara undantag ibland ;0)Men det var ju vissa som kanske inte hade behövt vara där...

Det var i alla fall skoj att det var så mångra barn!!! Å ändå klagar de på att det är så lite barn här i Rätan...

Kram

2010-10-12 @ 21:34:48
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus