Hilmas 1-års kontroll!!!

Vi hade tid för 1-års kontroll på Hilma idag kl 09.00 i Svenstavik så det var typ bara att klä på sig och göra sig klar efter frukosten och åka. Vi åkte allihop, alla utom Casper som var på skolan..

Hilmafisen vägde 9940g och var 75-76 cm lång, svårt att mäta någon som spjärnar emot!! Så fick hon vaccinationssprutorna också och det var inte så poppis men det gick över snabbt... men hon har känt av dem hela dagen, har inte gärna velat gå så mycket så hon är väl öm i låren lilla gumman.

Sen tog vi oss en kort promenad från Hälsocentralen och till mamma, hon hade sagt att vi gärna fick komma och hälsa på en sväng för hon var ändå hemma från jobbet, lunch skulle vi få också, hon gjorde ett storkok med korvgryta igår!!

Vi stannade tills efter lunchen men sen begav vi oss hemåt, Göran hoppade av i Åsarna för Susanne och Benny bjöd med dem på lunch, vi skulle också ha fått lunch där men nu hade vi ju redan ätit... en annan gång kanske och sen so sov alla barnen i bilen också.

Jag hade ingen lust att bara åka hem så jag tänkte att vi tar en sväng till Hogdal dels för att fördriva tiden och dels för att hälsa på Görans mormor! Vägen dit var inte så rolig för strax före Överhogdal så blev det vinter och is på större delen av vägen, där inte solen kom åt, jag tänkte att det bara var en bit och fortsatte men det blev bara värre och där satt jag mes sommardäck på bilen och körde på en vägbana som var heltäckt med is!!! hade en lastbil bakom mig och han kanske var en smula irriterad på att jag bara körde 60km/h på 80 väg!!

I alla fall så var Anita tyvärr inte hemma så det var bara att vända tillbaka samma väg och 60km/h var vad det gick, ännu en lastbil hamnade bakom men den här körde om efter en stund och nära som attan körde han!!!

Vi kom i alla fall hem och allt gick bra men det var ingen vidare avslappnad resa, fast ju närmare hem vi kom ju bättre blev ju väglaget och man kunde slappna av mer och mer!

Hilma har varit tussig och gnällig hela eftermiddagen och hon var rätt så varm nu när jag nattade henne, alvedon, hostmedicin och nässpray innan sovdags så får vi hoppas på en bra natt! Jonna, M&M är fortfarande vakna, funderar på om jag ska natta dem innan Idol eller inte, Jonna ska få vara vaken men jag tänker på de två M:en... de sov ju bra i bilen båda två men de har ju fått välling och jag tror jag prövar få dem i säng... i värsta fall kommer Meja att vara för pigg och kommer upp igen och då kan hon ju få sitta med oss om hon är lugn!

Mitt humör och mitt mående psykiskt växlar ganska ofta upp och ner nu och det kan vara en aningens påfrestande för både mig och resten av familjen men det är så det är och jag hoppas att Göran kan förstå, han verkar i alla fall mer och mer förstående!! Blir inte så stora konflikter utan de löser sig ganska snart och vi ber om ursäkt om vi varit elaka och orättvisa mot varandra och det är viktigt, att man själv kan backa och be om ursäkt om man går för långt!

Göran tog med sig Casper och for på bandy strax innan 19.00, det var inte säkert att Casper skulle få vara med, det berodde lite på hur många de var som skulle spela... men det var han införstådd med redan innan de åkte!

Innan de åkte så var Göran snäll och skakade ihop 3 flaskor välling! Puss på dig min älskling, du är verkligen mitt ALLT, både bästa vän, ovän, älskade, hatade och allt på samma gång!

Nu ligger alla kaplastavar i soffan så det är väl dags att ingripa kanske!!!???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus