Hilmas första steg!!!

Igår kväll efter middagen så tog Hilma sina första stapplande steg!! Jag och Göran skulle bara se hur pass bra balans hon hade och om vi eventuellt kunde få henne att ta något stag, hon tog hela 6 steg mellan oss och det var inte bara en gång!!! Hon tröttnade ganska snart då hon inte var riktigt kry, lite smygande feber och snorig så vi tog det lugnt, tänkte att vi kunde pröva mer idag!

Ja och idag så gick hon nästan dubbelt så bra, hela 10 steg och det också flera gånger mellan mig och Göran, vissa gånger stannade hon till mitt i också och parerade lite då balansen blev lite vinglig!! Hon gick även till mig från soffan, ja lite då och då under dagen har hon övat på egen hand också! Det dröjer nog inte alls länge förrän hon struntar i att krypa!

Meja var ju mysigast, när hon i förmiddags fick se Hilma gå själv så blev hon helt exalterad, påpekade att hon faktiskt gick alldeles själv, "såhär" sa hon med de största ögonen och visade!!

Nu är hon ju verkligen ingen bebis länge!!

Kommentarer
Postat av: Monika Eriksson

Min Liva gick en gång i sommar men sen inge mer. Hon kryper inte heller. Hon snurrar runt när hon ska fram på golvet som en karusell. Stod i soffan själv ett par minuter igår.

2010-10-02 @ 16:14:05
Postat av: Kimsan

Ja de är svåra att förstå ibland de små, men ibland så har de kanske inte behovet av att ta sig fram gående och då kanske de skjuter det på framtiden.. det kommer nog :0)

2010-10-02 @ 20:19:04
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus