Hunnit med endel!!

Göran åkte tidigt i morse för att lämna tillbaka vagnen som de hade igår när de hämtade Bennys bil... Jonna och Casper åkte med dem fram till skolan..

Vi som var kvar hemma dukade av frukosten, borstade tänder, klädde på oss och fixade lite, när det var klart fick de kika lite på bompa i väntan på att det skulle bli dags för dagis. Vad ut med hundarna en sväng innan för annars har Morris svårt att göra några behov om han vet att vi ska iväg...

Vi gick från gården strax före 09.00 så vi var i tid i alla fall! Det gick jätte bra att lämna Meja på dagis (som oftast) vi kilade vidare mot en kyrkisförmiddag!!! Vi var först, fast det brukar vi oftast vara för det börjar ju inte förrän 10.00 egentligen :0)... ett tag trodde vi att det bara skulle bli vi men efter en längre stund så trillade det in tre vuxna och tre barn till!!!

Det blåste som bara den när vi gick i morse och det blåste lika mycket på vägen hem!! Brrr va jag frös, det var som om det blåste rakt igenom en... men nu skiner solen en aning och det blir lite värme inomhus i alla fall!

Väl hemma så satte jag igång med att torka golven, hade redan dammsugit i morse innan vi gick!! Jonna och Casper kom hem och de var faktiskt lugna!!! jag fortsatte med badrummet och sen var det dags att hämta Meja på dagis, medan jag var borta satte jag Jonna på att dammsuga deras rum för det hade jag inte gjort innan..

Meja gick till farmor efter dagis, Göran är på väg hem från stan nu äntligen, var något fel på Bennys bil som de också skulle ha med sig hem så de fick stanna och göra en felsökning...
Göran ska i alla fall till sin mor när han kommer hem för han ska hjälpa Benny att bära en tv, och då kan han ju hämta Meja på samma gång!

Fortsatte skura golv när jag kom hem igen, hade med mig Morris när jag hämtade Meja så han fick sig en liten promenad, ibland behövs det för att han ska kunna göra nr.2... han behöver utanför gården...

Jonna är ute och cyklar och Casper letar efter sin mobil som han inte vet vart han gjort av och troligen är det slut på batteri också för det går inte att ringa till den... hoppas han hittar den!! har för mig att han letade efter den härom dagen och förmodligen letade han inte tills han hittade den...

Vad vi ska äta för middag idag vet jag fortfarande inte.... men något lär det väl bli!

På lördag ska vi ha gäster på middag, undrar just vad man ska hitta på att bjuda på... det är Göran syster och hennes kille som kommer!!

Nä mer uppdatering får ni ikväll!

Dagen idag har i alla fall varit mycket bättre än gårdagen så här långt ;0)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus