Jonna på Häxparty!!!

Jo Jonna har ju varit på Häxparty, som förberedelse satt vi oh fixade lösnaglar i 1,5 timme!! Hon och Meja kikade på film under tiden och Hilma och melvin sov i vagnen så det gick bra... enda kruxet var att det var tippar och de är lite svårare att fästa samt att aktiveringssprayen som man ska ha till skulpteringsgelén tog slut efter två lager... det skulle vara minst tre så 5 naglar satt fortfarande kvar när jag hämtade henne nu ikväll!

Meja blev inte alltför glas när Jonna lånade hennes "glittriga klänning" men meja fick låna en annan av Jonna och då gick det bra!
På strumpbyxorna är det självlysande spöken, jag och Tina hade dem när vi var små så de är ett antal år gamla men ändå välbehållna!! Capen är tillhör Caspers Batmat dräkt! man tager vad man haver!

Var tvungen att ta en närbild också, kolla ögonbrynen, hårgelé och hårspray även på dem!!! Håret sprayade vi och touperade massor men ändå var det nästan platt när festen var slut... samma tråkiga hår som jag..
Får se vad hon ska vara utklädd till när det är Halloween fest på skolan den 6/11... Hon vill ju gärna vinna tävlingen "bästa utklädsel"...

Skoj hade hon haft i alla fall och det är ju huvudsaken!!!

Kommentarer
Postat av: milla

UNDERBART KORT!!!! En sådan hemsk(t) söt liten häxa. Det gjorde ni bra.



Hoppas att hon hade det kul på Häxpartyt.



Kram kram

2010-10-30 @ 21:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus