Katastrof!!!

Denna eftermiddag slutade i katastrof, mitt humör rann över kan man lugnt säga... och det gick ut över allt och alla... mår inte på topp nu kan jag säga... men har  bett om ursäkt till barnen i alla fall...

För att kortfatta det hela så gnällde Meja massor när vi var på väg hem från dagis, Melvin var på bra humör! Jonna och Casper kom med bussen strax efteråt och vi hade knappt hunnit in på gården förrän de ropade och Meja och Melvin sprang och mötte dem!! Jätte gulligt! Sen började Jonna jaga Melvin för att få honom hem men det resulterade bara i alla han blev arg, han sa sluta och jag sa sluta, tillslut gick jag höja rösten och svor till och med åt henne.... när hon väl lät bli honom och Melvin var på väg så säger Casper den smartingen: "Titta Melvin där kommer Tony!!" och då ville han ju verkligen komma in på gården!? NOT!!!

Sen sprang de in på gården och det ropades, gapades och frågades och ingen kunde vänta fastän jag samlade mitt tålamod och bad dem snällt! jag sa åt dem att de skulle vara ute en stund medan jag gick in och började förbereda maten och så behövde hundarna få vara ute och springa lite! Men vad hände då.. tror ni det blev lugna lekar utan bråk???? Nä retas så det blev bråk , tjaffs och skrik skulle de absolut göra!!

I alla fall så tröttnade Meja rätt snart och kom in för att hjälpa mig md maten, efter en liten stund kom Jonna in med Hilma som hade vaknat, Melvin och Casper var ute lite längre med hundarna och de lekte i stugan. Jag gick ut och fångade in Morris och då följde de med.

Kände mig arg och irriterad hela iden men tryckte det åt sidan så gott det gick, talade om för barnen att jag kunde bli arg väldigt lätt och tiden gick... maten blev klar, vi åt och det kändes lite bättre... sen bakade jag sockerkaka med Jonna, Meja och Melvin, Casper satt vid datan med Tony..

Allt kändes ganska lugnt tills Göran kom hem och alla barnen ville ut, Casper och Tony hade jätte bråttom ut och glömde låsa dörren, meja öppnade dörren och Morris smet, Casper och Tony sprang efter, Göran kom in med Morris, två minuter senare öppnar Tony dörren och Morris smiter igen och någon stans där när han smet första gången så började jag att koka och sen exploderade jag och Meja kissade på sig, Hilma blev översprungen av mig och Meja, Jonna satt och bajsade och torkade sig inte ordentligt, Melvin gömde sig, Hilma var ledsen, jag kastade tvättkorgen i golvet och ja allt bara blev såååå fel... ja fast inom rimliga gränser!

Sen efter mitt utbrott då lyssnade alla som snälla lamm... tänk att man ska måsta bli så j*vla arg innan någon fattar någonting!!!

Resten av kvällen flöt på bra men jag mår fortfarande dåligt över att det gick åt skogen...

Det var allt för idag... bättre da i morgon hoppas vi!





Kommentarer
Postat av: Pappsen

Hmmmm.... Med alla barn, hundar och viljor åt alla håll, du gravid... Ja men det är ju som bäddat för nån drabbning då och då... Sedan tror i alla fall jag att barnen måste få se ilska också ibland som ett resultat av deras sätt att vara eller inte vara! Orsak och verkan, livet är ju sånt för dom när dom blir större också och vi föräldrar ska ju ge barnen både positiv uppfostran och även negativ genom att visa vad som kommer att hända om man gör som man vill och inte följer givna regler. Det straffar sig ju även i vuxenlivet om man säger så!



Hoppas morgondagen blir betydligt bättre än denna dagen varit!



Älskar er alla, ilskna som glada :o)



Puss & Kram

Pappsen

2010-10-14 @ 00:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus