Kiss och bajs!

jag satte Hilma på pottan härom dagen och hon kissade faktiskt!! Melvin vart jätte impad!!!

Idag sprang Melvin naken efter lunchen, rätt som det är kommer Göran in och ser honom halvsitta på pottan, snarare stå på huk... då har han bajsat på pottan för första gången och helt själv! bara det att bajskorven stod rakt upp och stack upp ca 5 cm ovanför pottkanten så jag förstår att han inte ville sätta sig!!!!

Meja kissade i sängen i natt igen, och sen kissade Morris där på bäddmadrassen... att han var tvungen att gå dit i stället för att göra på golvet om han nu var så nödig!!! Men det var faktiskt vårat fel för vi väntade på tok för länge med att gå ut med vovvarna...

När jag hämta Meja på dagis så berättade de att det hänt en olycka precis innan de skulle gå ut efter lunchen... hon var på väg och skulle precis dra ner byxorna för att sätta sig på toan och då kom allt, säkert 1 liter sa personalen!!! Men hon gör inte alls på sig ofta så ingen ide att göra något stort av det... sånt som händer!

Nu ska jag laga mat.. Palt och fläsk!!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Vad duktiga dom är småttingarna :) Här har vi inte använt blöja överhuvudtaget senaste veckan, så skönt att det släppt nu!

2010-10-12 @ 17:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus