Kyrkis igen!!!

Idag var det äntligen dags för kyrkis igen efter ett långt sommaruppehåll! Jonna skickade vi iväg på skolan trots gårdagens lilla kräkning men som jag skrev så verkar det inte alls vara frågan om någon magsjuka och jag sa till henne att om lärarna tyckte annat så fick hon ringa hem så kommer vi och hämtar henne!

Klädde på oss och strax innan 09.oo gick vi iväg, jag Meja, Melvin och Hilma! Först till dagis för att lämna av Meja, hon skulle absolut hjälpa mig att köra vagnen också! Efter att jag lämnat av henne så inväntade vi Erika sen gjorde vi sällskap bortöver till kyrkis!

Det blev en lugn och mysig dag, tyvärr blev det bara jag och Erika som kom, andra hade förhinder av olika slag och vissa kanske inte visste om att det började idag.
Barnen lekte bra i alla fall, sen städade vi upp alla leksaker och målade lite med vattenfärg, det var Melvin och Leon som målade! Melvin ville absolut ha rosa färg men det fanns inte sa jag, men efter en stund kom han med en flaska färg och den var knallrosa! Det var dock inte vattenfärg utan typ hobbyfärg så han fick en klick att måla med och då var han nöjd!!

Till lunch blev det gratäng med kassler och ananas, till det ris, grönsaker och gott knäckebröd med pumpakärnor och dinkel! Till efterrätt blev det marängsviss!! Lyckades faktiskt hålla mig till att äta lagom mycket så jag slapp illamåendet!!

Sen var barnen trötta och vi bytte blöjor, klädde på, bäddade ner i vagnarna och promenerade hemåt igen, klockan var strax efter 13.00 när jag kom hem.

Det dröjde inte länge förrän Casper och Jonna också anlände, Casper ville sitta vid datorn, han har inte hunnit sitta på flera dagar så nu fick han sitta! Göran var inte hemma, han åkte till Svensta en stund efter att vi gått i morse.
Jonna kom hem och var med mig på gården en stund, jag var ute med hundarna, sen kom Ottilia och cyklade förbi, hon hade varit hos farmor sin och skulle hem, Jonna hoppade på cyklen och följde med!

Sen var det dags att hämta Meja på dagis, Casper var ju hemma så jag behövde inte ta med de två sovande, på vägen hem kom Meja på att hon ville till farmor så vi ringde och kollade om hon var hemma, det var hon och hon fick komma dit! Följde med henne dit innan jag gick hem, väl hemma så fixade jag lite med det ena och det andra innan Melvin vaknade. Melvin kikade på Pippi och jag plockade undan och dammsög!

Röjde på bänken och började med maten strax innan 16.00, ugnspannkaka blev det! Susanne ringde vid 16.20 tiden och undrade ifall vi ville äta korvgryta med dem, och så blev det, pannkakan får vi äta i morgon! Göran hade lovat henne att komma dit och hjälpa till med att sätta upp stolp till Carporten när han kom hem så det passade ju bra!

Väntade ut pannkakan i ugnen innan vi klädde på oss och gick iväg, Casper var ut en sväng med hundarna innan så att de fick kissa... naturligtvis var han slarvig och Morris lyckades smita ut igen, men höll i tålamodet och jag lyckades få in honom innan han smet från gården, Casper stängde grinden och Melvin lockade med godis! Morris visste så väl vad det handlade om och tillslut så lade han sig ner och visade sig underlägsen och då fick han godis och beröm!

Var hemma igen vid 19.15 efter en god och ganska så lugn middag, barnen var i lekparken och lekte både före och efter middagen, Melvin var ut en sväng när det skulle sätta upp stolp men kom sedan in igen, han är lite för liten för att följa de andra till lekparken tycker jag, och det verkade inte han bry sig om som tur var!

Nattningen gick ganska så smidigt, lite jäktigt blir det när klockan hinner bli senare än vanligt men det gick bra. Alla var trötta och somnade lugnt i alla fall!

Jag och Göran har vräkt i oss lite av pajen som blev kvar sen igår och jag måste ju säga att den är väldigt mäktig för lite illa mår jag ju!

Göran kom hem strax innan 00.00 igår, men han kom inte upp och la sig i sängen utan på soffan... tur var väl kanske det för under småtimmarna kom både Meja och Melvin till mig, mysigt men en aning trångt för de sprider inte direkt ut sig i sängen utan ska liga tätt intill! Göran hade utan problem också fått plats!

I morgon är det fredag och världens bästa Hilma fyller 1 år!!!! Göran fixade present till henne igår och i morgon ska det bakas tårta, blir nog tårta på lördag också för alla som vill komma kanske inte han komma i morgon! Har inte planerat så bra därför blir det kalas gånger 2!!

Nu ska jag borta gaddarna och krypa i säng!
Puss puss

Kommentarer
Postat av: Milla

Du bloggar på flitigt. :) Synd att en annan inte tar sig tid att blogga lika flitigt.



Ni få gratta Hilma på 1-årsdagen från oss. Men vad fort tiden går. "poff" och lilla Hilma tjejen är 1 år. Och din lillebror blir 6 månader om 10 dagar. Nä tiden går aldeles för fort när man har barn märker jag.



Krama om hela barnaskaran från oss. Go barn, "små änglar" ställer aldrig till det ;)

2010-10-07 @ 23:40:23
URL: http://millaochmini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus