Middagsbesök!!!

Jag fick sovmorgon i morse, klev upp 08.50 för då hade jag legat och skruvat på mig en bra stund... drömde massor gjorde jag i natt också... blir galen!

Gav Hilma frukost innan vi andra åt, då var hon lagom trött för at ta sig en förmiddagslur! Tänk då fick jag ju äta tillsammans  med de andra och inte vara sist kvar!

Efter frukosten blev det påklädning, Meja och melvin skulle bli hämtade av farmor, de skulle få följa med henne till Svensta en sväng!
Insamlingen bar vi ut i bilen, och precis innan vi skulle gå ut så vaknade Hilma, klädde på henne också, tänkte att det kunde vara bra för henne att få lite friskluft! Stoppade ner henne med en tjock fleecefilt i vagnen så fick hon sitta där och kika på när Göran och Casper städade garaget! Själv åkte jag med insamlingen och sen på Grindes för att handla lite mjölk. Hemma igen så bar jag in mjölken och sen gick jag ut en sväng igen, Hilma blev lite grinig så hon fick komma upp lite och se sig om, gungade gjorde hon också!! men efter en stund gick vi in eftersom det blåste rätt mycket, det var inget härligt väder.. Jonna och Casper gjorde en storstädning i stugan, bar ut allting och sopad rent innan de ställde tillbaka allt! Ett bra initiativ från deras sida, hade tänkt be dem göra det innan vintern men nu är det ju redan gjort!

Inne fick sig Hilma lite banan, blev ingen riktig lunch eftersom hon åt frukost strax före 10.00, jag plockade undan och på bänken och gjorde salladen som vi skulle ha till middagen! Göran kom in strax efteråt barnen var fortfarande ute och lekte, Elin hade kommit också och lekte i stugan med Jonna och Casper!
När Meja och Melvin kom tillbaka ville de också gå ut och leka så på med lite mer kläder och sen ut i höstvädret!

Precis när jag rört ihop kladdkakan så ringde Jonny och ville bli klippt, Evelina och Niklas anlände strax innan 15.00 och då var jeg precis klar med Jonny! Vilken timing!

Barnen kom in i samband med att besöket anlände och de blev en aningens intensivt! Alla ville kramas, berätta, visa och allt på samma gång! Men både Evelina och Niklas verkade tycka att det var helt ok!!

Jag och Göran gjorde så smått i ordning maten, Evelina och Niklas hade fullt upp med barnen... natt den här middagen skulle bli katastrofal men alla var faktiskt väldigt lugna och skötsamma vid middagsbordet!!! Barnen fick gå när de var klara och vi vuxna fortsatte och åt i lugn och ro, ja i alla fall så pass mycket lugn och ro som man kan få med 5 energirika barn i samma hus!!

Efter middagen plockade jag undan lite smått, kokade kaffe och sen åt vi lite kladdkaka till efterrätt, satt och hade det mycket trevligt, avslappnat och bra var det!! I alla fall så var det min upplevelse av det hela!!! Vi satt och pratade ända tills klockan blev strax efter 19.00, Hilma var då väldigt trött och eftersom det var dags för nattning så passade besöket på att tacka för sig! Hoppas de inte blev avskräckta och att de vill komma och hälsa på snart igen! Kanske inte så lämpligt att vi kommer hela högen och besöker dem i sin 2:a.... utmanande!!!

Hilmas hosta har kommit tillbaka, det var nog inte alltför bra för henne att vara ute idag ändå... d ehar varit känsliga alla våra små för kyla och blåst och ändå så lär jag mig inte... men man tycker ju att kan klär på dem ordentligt! Lika så har de varit krassliga den här tiden på året när det blir kyligt när man inte eldar och kallt efter golven men om man eldar för mycket så blir det på tok för varmt!!

Apropå värme så vill jag ha ner pannan och tankarna i källaren NU så att röris kan komma och öra sitt, tänk va skönt att få normal värme i detta hus och kanske friskare barn! Melvin är också lite snorig, Meja vägrade klä på sig ordentligt idag när hon kom hem så hon låter lite smått förkyld hon också.... men henne kan man ju i alla falla förklara för varför hon är/blir sjuk! Melvin är det inga problem att få på ordentligt med kläder och det är ju skönt eftersom han nog är ganska så känslig... Meja däremot är faktiskt sällan sjuk...

Meja kom upp till oss i soffan för en stund sedan och nu ligger hon där så sött och sover, ska ta och bära in henne till sin säng och sen ska jag nog ta och borsta tänderna och besöka sängen jag också! inte så säkert att man får sova så bra i natt med tanke på hur Hilma låter....

Puss puss



Kommentarer
Postat av: Ewe

Nej oss skrämmer ni inte i första taget :-). Hade så mysigt o trevligt! Och såklart blir det lite ont om plats i våran lägenhet om alla skulle komma hit. Men snart vill bi bo större. Hoppas hoppas!

Kram och tack för igår!!

2010-10-17 @ 11:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus