Promenad i 2 timmar!!!

Låter ju fruktansvärt hurtigt men jag gick bara 5 km under den tiden...

Lämnade först Meja på dagis, hon var lite tjurig och gnällig idag också, någon trots period som hon är inne i tror jag, men när vi väl var på dagis så gick det jättebra!

Knatade vidare bortöver byn, stannade på Grindes och handlade frukt till Jonna och Casper, de glömde att ta med sig i morse!! Melvin väntade snällt ute i vagnen, han ville att jag skulle köpa russin!! Så det blev, Russin, äpplen, bananer och risifrutti, han var så nöjd med sitt russinpaket som han fick där han satt i vagnen!! Vi knatade vidare och jag tog det lugnt för att sippa onda sammandragningar och det gick bra! In på skolan en snabbis och lämnade frukt, ett äpple vardera och så fick de också ett varsitt litet paket russin, lite lyxigt!!

Tänkte hälsa på Lotta och Rasmus men de var ingen hemma så vi begav oss hemåt, i samma lugna tempo, tur att jag satte på mig regnkläderna för det har småregnat hela tiden!! Köpte ju ett till mig själv när vi ändå handlade till Jonna och Casper, har alltid velat ha och nu har jag!!!

Melvin somnade på vägen tillbaka och han sover fortfarande, Hilma vaknade när vi kom hem. Var förbi hos Susanne och pratade i 10-15 minuter innan vi kom hem, hon hade rast.

Pratade med Göran nyss och de var snart framme dit de skulle, Kramfors tror jag att det var... De skulle ta vägen över Sundsvall tillbaka och kila in på Ikea för att köpa hyllor till barnens rum!!!

Jag och Hilma ska väl försöka få i oss lite lunch, Melvin får äta senare när han vaknar... Palt och fläsk blir det för det blev ganska mycket kvar sen igår!

Hej hopp!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus