Riktig höst!!!

Inget härligt väder idag heller, det har blåst så löven yr och vi har hållit oss inne idag också...
Lämnade meja på dagis och den korta promenaden fick mig att frysa mer än förra veckan när det var minusgrader, ändå var det ca +7 idag...

En lugn dag hemma med Hilma och Melvin, mycket mys och gos. Eldade inte idag, har varmluftspumpen på och det värmer ganska bra ändå även i bortre delen, ända stället som det varit lite extra småkyligt på är badrummet...

Hilma har gåtränat på genen hand mest hela tiden idag, hon är verkligen medveten om vad hon gör och hon tycker att det är jätte roligt!

Melvin har kikat på film, ätit äpple, tjurat, sovit efter lunch, lekt och gosat med Hilma och läst en bok om katter...

Casper gick till farmor när han kom hem från skolan, var bara in och lämnade ryggsäcken, Tony var på fritids så han fick lite egentid med bara farmor och det händer inte så ofta, eller det blir inte så många tillfällen för sånt!
Jonna var hemma en stund sen gick hon till Elin och lekte.

Tog bilen när jag hämtade Meja på dagis, mest för att jag skulle handla på samma gång, så det blev en tur på Grindes, behövde lite mjölk och annat smått..

Lasagne blev det till middag, förberedde den på en gång när vi kom hem så att den bara var att skjutsa in i ugnen när iden lämpade sig, då slipper man stress och jag kunde mysa med de tre små i soffan, läsa lite bok och så!

Jonna var på ett hiskeligt humör när hon kom hem från Elin men en stund i sängen mitt i maten fick hene att bli lugn, hon kom tillbaka och åt snällt upp maten... lite stoj och tillsägningar blev det under kvällen men inte så farligt och när det bara var en liten stund kvar till läggdags så kröp hon upp i min famn och  gosade en stund. jag frågade henne varför hon håller på och säger emot och inte lyssnar och hon visste inte men hon skulle sluta med det!

Pappa ringde och nu knappt två timmar senare kan jag avrunda detta inlägg!

Kommer inte ihåg om det egentligen var något mer som jag hade tänkt skriva.. men vi ses i morgon igen!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus