Ganska så lugnt...

Oj vilken dag... den har gått fort och har inte alls varit speciellt ansträngande... Både M&M var lite trötta och griniga  morse så det blev Pippi efter frukosten, jag satt med dem och halvsov!! Mysigt att kunna göra så ibland!

09.00 var det dags för Meja och dagis, hon var inte riktigt nöjd med att behöva gå dit men det gick över. innan vi gick bad jag Göran byta blöja och klä på Hilma och när jag kom hem var hon inte bara bytt och klar utan hon låg uppe i sin säng och sov!!! Jag myste ner mig i soffan med Melvin igen och somnade, eller ja halvslumrade, hörde hela tiden Pippi i bakgrunden som om någon läste en bok!

Hilma vaknade efter en stund, typ 1 timma kanske och Göran hämtade henne för jag låg fortfarande på soffan ;0P, då var det Hilmas tur att mysa, hon låg på min mage en bra stund och kikade på ippi som id det här laget hade startats om! Hilma tröttnade och gick ner på golvet och löste böcker och Melvin ko och satte sig på min mage, kände hur bebben sprattlade omkring lite då och då, talade om det för Melvin och han skulle känna! han blev ganska paff när det faktiskt var någon där inne som sparkade honom på handen!!!

Apropå bebisen så tror jag aldrig att någon av de andra har varit så livliga som denna, hoppas det är positivt och att det inte blir en jätte jobbig bebis som ska vara vaken jämt även när den kommer ut... in mardröm är ett barn med kolik!! Inte mest för min egen del och att jag kommer att behöva vara vaken på nätterna utan för de andras skull, hur ska de kunna sova med en skrikande bebis hela/halva nätterna!? Vi hoppas på en lugn och snäll bebis!!!

Ja det blev som sagt en slö förmiddag för mig, låg i soffan ända tills klockan var 11.00 sen klav jag upp och började lite smått med lunchen, Melvin hjälpte mig!

Morris började skälla, och ha sig, jag bad Göran gå ut med honom och det skulle han snart... vilket resulterade i efter lunchen och då hade han redan varit upp i Mejas säng och kissat... på bäddmadrassen bara visserligen så det var bara att tvätta den men ändå... varför inte bara kissa på golvet!? Eller varför gick vi inte bara ut med honom, jag hade ju fullt upp med lunchen och litade på att Göran skulle gå ut med honom... men man ska väl ta vissa saker i sina egna händer!? Vill inte låta anklagande en lite pjutt blev jag!

Efter lunchen bajsade ju Melvin på pottan som jag skrev om tidigare, sen var det dags för honom och Hilma att gå ut och sova i vagnen! När det sedan var så lugnt så passade jag på att ta en lång dusch i lugn och ro!!

När jag kom ut ur duschen var Casper hemma från skolan, Jonna och Nikita bestämde redan igår att Jonna skulle följa henne hem efter skolan idag! Hon var så glad över det i morse att ho var påklädd och klar innan Casper och helt utan pip och gnäll, inte ens gnäll om att de skulle gå ut med hundarna!!!!

Jag klädde på mig och fixade lite och sen var det dags att hämta Meja på dagis, tog med mig vagnen eftersom jag tänkte gå på Grindes och handla lite innan vi gick hem! Handlade lite mjölk, ägg och risifrutti och sen gick vi hemåt, men påvägen hem så kom hon på att hon ville till farmor.... jag visste att hon var hemma så vi kilade förbi och frågade ifall det gick bra att hon var där en stund! och det gick ju bra såklart!

Väl hemma igen så vart jag lite rastlös, väntade på att det skulle bli dags att laga middag... Palt och fläsk blev det! Åt lite tidigare idag eftersom barnkören börjar kl 17.00 och det kan ju vara bra om de inte behöver kasta i sig maten för att hinna dit i tid! Jonna var ju inte hemma, men de andra och de åt då bra av maten, melvin var lite skeptisk men smakade i alla fall... Hilma, M&m åt väl inte så jättebra även om mja sa att det var gott så de fick dela på en banan efteråt bara för att det skulle bli lite mer mättande!

Ja vad gjorde vi sen? Bäddade Mejas säng, rensade hörnhyllan i köket, tvättade, tände upp i kaminen, Göran plockade av bänken och in i diskmaskinen, sen bytte han blöja på Hilma! Ja tiden gick och det blev dags för välling i vanlig ordning, borsta tänder, på med pyjamas och sen i säng! Jonna och Casper kom hem strax efter 18.30 och de får ju fika efter kören så det blev inget kvällsfika för dem... utan de kikade på halv 8 hos mig och sen var det dags att sova även för dem!

Ja det blev ju en hel del gjort idag också om man tänker efter!!! I morgon blir jag hemma själv, Göran åker tidigt för att följa/skjutsa Benny och hämta en bil... har ingen aning när de kommer hem sen heller men troligen och förhoppningsvis inte alltför sent!!!

Myste till det lite nu ikväll och tände ljus lite här och var!! det är ju så mysigt!!!

Nä det får nog räcka för idag!

Hej hopp!!!

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag jobbar ju på en tidning och nu under f-ledigheten frågade de om jag kunde tänka mej hjälpa till som skribent och har alltså testat skriva några artiklar som verkar ha gått hem =)

2010-10-13 @ 06:09:24
URL: http://viktigalinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus