Åt h-vete och sen bättre....

Gårdagen blev ingen bra dag, förmiddagen gick bra men sen var det utvecklingssamtal med båda barnen som i sig gick bra men det blev sent och jag blev stressad, var in på Grindes i alla hast och sen hem och laga mat, Göran tog över, jag skulle återberätta utvecklingssamtalen och barnen stojjade jätte mycket, jag upplevde dålig respons och allt blev bara fel och jag blev osams med både mig själv och Göran och bröt tillslut ihop!! Precis när maten äntligen var klar också, Melvin blev också ledsen över att jag var ledsen och vägrade äta, han skulle trösta mig och han var sååå go, visste precis vad jag behövde! När vi sedan torkat tårarna så gick det bra för honom att äta, även jag åt lite fastän jag inte hade någon lust, resten av kvällen ick åt till nattning och ångest, visste inte alls om jag och Göran fortfarande var osams eller ej, fast det var vi nog inte, bara jag som var besviken på mig själv och på att allt blev så fel!!! Men så blir det ibland och det går ju över även allt just då känns helt hopplöst...

Idag var en bättre dag, vi åkte till stan och storhandlade efter matlistan som jag hade gjort för några veckor sen, Hilma och Melvin hade vi mes oss, resten var på skola och dagis. Handlade på ICA MAXI och sen lite på Coop men bara för att det var billigt godis, köpte även potatis och clementiner då det var bra pris, såg även att m man handlade för 100 kr fick man köpa 2 kg ost för 20 kr så jag köpte två! Så nu har vi i kylen 6kg ost och i godisskåpet knappt 6 kg godis!!! det skulle inte blir så mycket godis men det fanns hur många sorter som helst! Det lär ju räcka ett tag i alla fall och illa lär vi må hela högen!

Vi var hemma i Rätan igen vid 15.00 tiden och då åkte vi raka vägen till svärmor som skulle bjuda på middag innan hon skull iväg och jobba, Meja hade hon hämtat på dagis vid 14.00 samt varit ut med vovvarna. Jonna och Casper hade nyss kommit från skolan också så alla var samlade!

När vi ätit klart och kommit hem var klockan strax efter 16.00 och då var det bara att lasta ur bilen och packa upp och packa in allt på sin plats! Jonna och Casper tog en promenad med vovvarna av två anledningar, första var för att hundarna behövde det och andra var för att då blev det lite lugnare inne då vi skulle packa upp allt!

Resten av eftermiddagen och kvällen har varit ganska lugn och behaglig, nattningarna gick bra, Jonna och Casper fick vara vakna lite längre, pappa ringde en sväng och sen åt vi räkmackor... så nu mår jag illa, hade räckt med en!!!

I morgon är det kyrkis, hoppas att det är rätt bra väder så att vi inte blåser bort när vi ska gå, tycker inte om blåsten...
Tog en diskussion med Jonna och Casper också u innan läggdags om att de inte ska tjafsa och bråka om morgnarna och inte gnälla på varandra och att Jonna ska kliva upp på en gång och inte söla så Casper får vänta så länge samt att Casper ska låta Jonna ta det i sin takt bara det inte går alltför sent, han ska i alla fall inte gnälla på henne... att de ska klä på sig och så på en gång beror på att de ska ta morgonpromenaden med vovvarna, det är deras lilla ansvar, för även om Göran t.ex. skulle kunna göra det så ligger det i min plan att han så småningom inom ganska snar framtid ska få ett jobb och då kommer han inte vara hemma och när bebisen kommer så har jag ännu mindre tid till att själv gå ut med vovvarna samtidigt som jag ska väcka alla och fixa frukost!
Jag tror att de fattade i alla fall, men det får vi se i morgon...

Oj va tjatigt och rörigt det blev men så blir det när jag skriver som jag tänker! Så tänk er hur rörigt det är i mitt huvud mest hela dagarna ;0)

Grattis till Linn också som äntligen fått klämma ut sin Bulle!!!

Kram kram

Klippt och filat naglarna också eftersom en gick av rejält under handlingen,ska kanske ta och stryka på lite färg innan jag lägger mig!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ja du vännen... jag tror det kommer att lossna vad det lider, får Göran dessutom jobb så tror jag mycket gör sig själv... Som du själv sagt också så är Göran den enda Vuxenvän du har i närheten så även det kanske kan vara nått... man behöver ventilera lite utöver det man gör som par...!



En annan sak som jag vet vi snackat en hel del om är ju huset... ska ni bo kvar så vette fan om ni inte behöver bygga ut åt nått håll :) Men att flytta närmare stan eller i alla fall till nått större är väl ofrånkommligt antar jag! Klart allt går ju men det är inte roligt då det blir för trångt heller... Kanska ska skaffa ett par gamla husvagnar eller så som du kan placera ut kidsen i eftersom dom blir stora nog :)



Ja du är ju inte den enda som kan skriva rörigt... jag kan jag med...



Saknar er alla och älskar er likaså



Pappsen/Moffa

2010-10-28 @ 07:40:28
Postat av: Sandra

Här är det bara vi vuxna (2 st alltså) som äter godis. Alvin har fått några geléhallon, så han vet vad det är nu. Gosis som han säger =)



Innan Alvin blev till vägde jag runt 56 kg. Nu väger jag 54 men vill väga 52, där trivs jag bäst. Är 164 cm kort. "Inga" muskler på kroppen så jag tänkte försöka fixa det, och då får vågen visa lite mer såklart.



Mensen är inte tillbaka än. Börjar ju undra var den håller hus, även om det är tokskönt att slippa såklart!

Efter Alvin föddes dröjde det 8-9 månader, så den borde väl vara här när som helst. Om den inte tagit semester helt.

2010-10-28 @ 09:12:38
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Absolutvardag

Förstår att det är kämpigt och det är inte konstigt att humöret åker upp och ner.



Men du gör ett fantastiskt jobb, hoppas din karl kommer ihåg att säga det emellanåt!

2010-10-28 @ 15:11:43
URL: http://absolutvardag.com
Postat av: Här går man

6 kg godis! Åh, det vill jag också ha i mitt skafferi... Bara till mig själv! :D

2010-10-28 @ 15:39:12
URL: http://skadetgaskadetga.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Nej någon bebis i magen är det ju inte. Tyvärr.

Ingen bas till bilstolen, vi har aldrig haft någon. Tyckte det var smidigast utan, om man flyttar mellan olika bilar.

2010-10-28 @ 18:27:19
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus