Älskade syster Tina på besök!!!

Idag kom Tina med bussen kl.11.40, hon stannar tills i morgon bitti och sen måste hon vidare men ska försöka få tiden att räcka till att hälsa på en gång till innan de åter far hemåt på tisdag... förstår att tiden blir knapp när de väl är uppe och ska håla på så många som möjligt.

Annars idag så var det idrott för både Jonna och Casper, de ska ha med sig kläder för både inne och ute eftersom de inte vet hur vädret blir... jobbigt att det blir så mycket extra packning...

Själv har jag bakat två olika bröd, baguetter på surdeg och limpor på delvis surdeg, med både nötter, frukt och frön!!!
Jag ska även lägga ut receptet på det goda havrebrödet jag brukar baka, fick en fråga av en läsare om jag kunde dela med mig och det gör jag så gärna!! Men i ett separat inlägg senare...

Sen har vi varit ute en stund, inne och lagat mat, diskat undan och bakat en ny paj tills ikväll, det fanns ju vaniljsås kvar!!!! Resterna av pajen får barnen till mellis i morgon!

De små barnen var väldigt trötta ikväll så de fick gå och lägga sig strax efter 19.00, Meja har varit jätte trött och hängig på eftermiddagen och det var ju inte så konstigt med tanke på att hon hade knappt 39 graders feber... Hon har även ont i sitt finger som hon klämt, men bara skinnet, har en rejäl skorpa som hon fastnade med i byxorna på dagis så att skorpan revs upp... Hon fick i alla fall alvedon innan hon somnade sött i sin säng så jag hoppas natten blir lugn!?

Nu ska snart de andra två i säng också, de ska bara kika klart på "Rena rama Rolf" som de sänder repris på!! det var ett bra tag sen det gick på tv!!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Thomas

Jatack... limporna tar vi gärna recept på :o)



Kram till alla

Pappsen

2010-09-01 @ 20:14:55
Postat av: Evelina

Gud vad du stökar och donar! inte konstigt att du är trött och less emellanåt. All heder till dig som pallar trycket måste jag säga! Vilken tjej du är..

Kramar!!

2010-09-03 @ 16:07:34
URL: http://meyer.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus