Dåligt uppdaterande!

I förrgår så kunde jag inte skriva för då höll Göran på hela dagen med att göra en systemåterställning på datorn samt att installera om allting som skulle installeras! fast att jag inte kunde skriva var nog inte hela sanningen för jag hade ju snabbt och enkelt kunnat starta den bärbara och bloggat därifrån!

Igår skrev jag en kort uppdatering men mitt i allt så gick strömmen och ingenting sparades.... jag höll även på att grädda havrelimpor, två var precis klara när strömmen dog... så de två sista blev lite överjästa men helt ok!!!

Har känt mig ganska så trött de senaste dagarna, men det hör väl till den här delen av graviditeten! Ska till BM nästa vecka så då får jag se om jag behöver börja äta järntabletter eller ej... men mest troligt så behöver jag det!

Meja var supergnällig hela eftermiddagen igår och jag höll på att få "spunk" på henne, men jag höll tålamodet uppe och hade lite egen tid med henne medan alla andra var ute! Först klippte jag henne och sen lagade vi mat tillsammans och hon tycker tydligen om rå fisk! Panerade Hajmals filéer, potatis sås och grönsaker åt vi!

Nu är det lite kaos här, M&M är jätte trötta och bråkar hela tiden så jag får nog nöja mig för stunden och fortsätta senare!

Hej hopp!


Kommentarer
Postat av: Helena

Kul med uppdatering :)

De där med spunk känner man ju igen, haha :)

Lukas brukar hämta frysta fiskpinnar i frysen o gnaga på.. Blä!!

2010-09-23 @ 18:52:24
Postat av: Kimsan

Ja barn verkar ha en förkärlek för rå samt fryst mat... hoppas att det växer bort med tiden!

2010-09-23 @ 21:40:30
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus