Det blev en lugn lördag...

Det blev inget bullbak idag, kändes som det inte var någon direkt panik med det nu...

Jag tände upp i kaminen, gick upp och väckte mannen i mitt liv, tassade ner och gjorde frukost i lugn och ro. Det blev en ovanligt lugn frukost av någon anledning, till och med Jonna var lugn!!! Riktigt mysigt var det!
Efter frukosten kikade barnen på en film, Pippi Långstrump!!

Jonnas kompis Nikita 2 ( 2 för att hon går i 2:a klass) ringde och frågade ifall de kunde leka. Nikita kom först hit och lekte några timmar innan hennes mamma vid 14.00 kom och hämtade flickorna för att fortsätta leka där, Nikita undrade om Jonna fick sova över en natt och det fick hon, de hinner ju inte leka så mycket nu när skolan har börjat.

Meja lyckades ramla in i ett hörn på skivan där tv:n står i barnens rum när hon skulle klättra ner från Casper säng... blev ett litet jack men inget som behövs  sys eller liknande... Vi har försökt få henne att förstå varför hon inte ska vara uppe i Caspers loftsäng men det har hon struntat i.. kanske hon förstår nu!? Barn tror oftast inte på oss föräldrar/vuxna när det gäller såna saker förrän motsatsen är bevisad... tur att hon inte slog sig mer än hon gjorde!!

Lunchen blev lite senare idag, strax efter 13.00 hade vi ätit klart och Hilma kunde äntligen få lägga sig ute i vagnen och sova! hon var så trött!! Melvin ville inte sova så han slapp idag, verkade inte så trött heller, blir ju annat när de inte behöver kliva upp lika tidigt en lördagsmorgon!

Som sagt så har dagen varit väldigt lugn, Meja och Melvin har väl småtjaffsat lite men inget värre än vanligt.
Jag bakade ut och gräddade kolakakorna, förberedde middagen, spelade lite kort med älsklingen, Casper var också med några omgångar,  fortsatte med middagen, vi åt, barnen kikade på bompa, jag började på att virka en mössa till Hilma, sen var det dags att natta de små och nu sover de så sött!

Blev sent innan jag gick och la mig igår så det i samband med det mulna höstvädret gjorde att jag känt mig rätt tung i huvudet större delen av dagen... kanske ska försöka komma i säng tidigare i kväll!!

I morgon är en ny dag, har inga förutbestämda planer så det blir spännande!!!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Mia 17år - Mamma till William och Marcus

Sv. Jag vägde 76kg när jag blev gravid med mitt första barn. Redan då var jag "överviktig".



för 3år sedan så träffade jag deras pappa, och då vägde jag 58kg. Såg helt bra ut i mina egna ögon, och i alla andras med. Men efter att ha fått ett stadigt förhållande så gick jag upp massor i vikt, och de slutade med 76kg!! :O

+ att jag blev gravid kort efter med.



Så nu är tanken att jag ska tillbaks till mina 58kg :).

//kram, Mia

2010-09-11 @ 20:36:25
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus