Föräldramöte...

Efter middagen poppade vi musik, det var ett himla liv här hemma, barnen hoppade, sprang runt och dansade! Försökte visa Jonna lite "höft moves" men med den här magen ser man ju ut som Björne i "Björnes magasin" hur man än gör!! Skoj hade vi i alla fall!

Strax innan 18.30 kilade jag ner på dagis för att delta i föräldramötet, vi fick lite info om flytten till skolan, de vet knappt någonting om den än men vi fick veta det lilla... flytten blir nog inte förrän till nästa höst....
Sen berättade de lite om planeringen inför hösten/vintern, lite smått och gott.

Sara informerade om att barngympan drar igång på måndag!!! Jonna kommer jubla, hoppas och skrika när jag berättade det för henne!!!
Berit ska förmodligen dra igång med lite "skidträning" också snart, med lite spring lek och skoj så att barnen får komma ut och röra på sig lite tillsammans!

Dagisfotograferingen kommer att hållas den 17 november så då ska vi ta syskonkort! Tänkte ta i morgon på skolan men vi fick inga tider hem, det var ju så väl planerat/organiserat förra året och detta år fick vi reda på att fotograferingen skulle äga rum på förmiddagen... jag kan ju inte sitta där med alla barn och vänta i flera timmar...

Bara Jonna och Casper var vakna när jag kom hem, klara att stoppas i säng kl 20.00. Vi har kikat på Idol och nu sitter jag här, jag och Göran gillar inte alltid samma program...

Ska försöka att komma i säng lite tidigare ikväll, sen får vi hoppas att Hilma och Melvin inte vaknar när vi lägger oss, Melvin kom ner precis innan vi skulle lägga oss igår, han skulle absolut klä av sig pyjamas och blöja för han skulle kissa på pottan!
I förrgår kväll vaknade både Hilma och Melvin precis när vi kom upp, Göran tog Hilma ill våran säng och jag la mig med Melvin i hans säng, slumrade lite jag också men en timme senare så låg jag i min egen säng och båda barnen i sina sängar!
kan bli trångt det där ibland, och kommer att bli trängre när bebis kommer!

Ja det var slutet av den här dagen det, en ny kommer i morgon!

Puss puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus