Fredag & snö!!!

Åkte 07.15 i morse!! Först lämnade vi av Jonna och Melvin hos farmor och sen åkte vi raka vägen mot Östersund och bilprovningen, var där 2 minuter innan avsatt tid!

Efter ett resultat av två 2:or fortsatte vi ner på stan till Helena, Meja följde med in, jag klippte både Helena och Lukas. Lukas var lite tjurig innan vi fick han att sätta sig på stolen men sen gick det kanon bra! Göran var på skroten och kikade efter dragkrok under tiden!

Under tiden jag klippte så hade Benny ringt Göran, någon har under natten slagit sönder en ruta på hans bil och stulit stereon som han endast haft i någon vecka.... fan va arg jag  skulle vara, varför kan inte folk bara låta bli!? Han ringde polis och försäkringsbolag vilket slutade med att bilen kördes till Berners för rekonditionering och reparation!

Vi lämnade av Benny och fortsatte till Lillänge, in på Djurmagasinett för att köpa hundmat och sen på OnOff för att beställa ett nytt munstycke till dammsugaren!

Sen vidare till skroten för att se om de skruvat öst dragkroken, väl där så var det bortmonterad och bortslarvad, men de hittade den tillslut och vi kunde få med oss den hem!

Sen blev det raka vägen hem, eller ja nästan, tanka i Brunflo och sen handla helg gott på Dollar!

När vi var så gott som hemma så förvandlades regnet som öst ner hela dagen till snö!! Så vinterns första snö kom alltså idag och jag tror att det snöar fortfarande! Ser inte för det är så mörkt ute!



Barnen fick gå och lägga sig strax efter 19.00 allihop, Casper läser bok för Jonna och Meja! Bra träning för honom!
Vi ska väl snart kika på Idol och jag ska plocka fram vindruvorna!

Eldar gör vi också, det var så kallt och rått när vi kom hem!

Nä tack för idag, får se hur morgondagen blir, barnen ska väl troligtvis ut i snön om den ligger kvar!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Sandra

Redan snö!? Ja det är väl vinter när som helst!

2010-09-24 @ 20:21:22
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus