Komma i form!

Jag satt nyss och funderade på om man möjligen kan komma i form redan under graviditeten!? Jag borde röra på mig mer men det är som under alla mina andra graviditeter, jag får så jäkla lätt sammandragningar! Det blir ju plågsamt att gå med en stenhård mage bara för att man ska vara duktig och röra på sig lite! Crosstrainern har jag prövat för någon månad sen men samma där, fick jätte ont och en stenhård mage som höll sig stenhård i minst 10 minuter om inte längre efter att jag klivit av maskinen!
jag skulle ju iofs. kunna skippa godis oh annat sliskigt och gott och försöka tänka mer på vad jag äter, det skulle säkert hjälpa endel men inte tillräckligt för jag vill ju kunna gotta mig och sen röra på mig så pass att gottandet inte gör någon skada!
Jag har ökat 5-6 kg efter inskrivningen och det kanske inte låter så mycket men jag har ju knappt halva graviditeten kvar!!!
När jag väntade Meja så gick jag 2 km varje dag som jag jobbade, till bussen varje morgon och då höll sig vikten bra, ökade bara 7kg från inskrivning tills jag blev havandeskapsledig 60 dagar innan beräknad födsel...
Nä jag måste nog fundera ut någonting, ut och promenera! Äta sundare! Det är nog kanske en bra början i alla fall! Just nu väger jag lika mycket som när jag var höggravid med Casper! Men det är ju 5 graviditeter och  drygt 9 år sen!!!!
Hitta motivationen skulle ju vara bra också! hade det funnits ett badhus nära till hands så skulle det ju varit toppen! Yoga ska väl också vara bra och de kanske ska starta en grupp i Klövsjö nu snart, kanske ska satsa på det! det går ju att Yoga även fast man är gravid!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag kände såhär; jag är redan tjock, jag kommer inte att bli smalare förrän ungen är ute. Jag kan lika gärna äta vad jag vill, skadan är redan skedd. Typ.

Och sen får man bli smal när man inte är gravid längre. Men visst, jag promenerade en del, och några kvällar stod jag på min crosstrainer.

Det är nu jag borde ta tag i det här med att få en fastare kropp, men gör jag det? Nej.

2010-09-25 @ 09:35:18
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Linn

Det låter som en bra idé.

Jag har lagt av med allt vad kost och träning heter nu =)

Jag tänker ta tag i det nu efter Bullen har kommit.

2010-09-25 @ 17:47:47
URL: http://viktigalinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus