Måndag kväll...

Mamma kom ju som sagt och hälsade på, hon kom mitt i maten eftersom middagen blev sen, men hon satte sig i tv-rummet och väntade, barnen ville såklart inte äta utan springa dit, men på något vis så fick de faktiskt i sig maten innan de fick springa iväg och kramas!

Det blev en ganska så lugn kväll, Jonna hjälpte mig snällt att städa ihop alla leksaker före middagen, M&M vägrade även fastän jag mutade med kaka för den som hjälpte till, det funkade på Jonna!! Fast hon sa också att det var roligare att städa om jag hjälpte henne! Tyckte verkligen att hon var värd en kaka men efter all städning så glömdes det helt bort... får ta igen det i morgon!

Nattningen blev som vanligt, lite senare kanske men de små var isäng före 19.30 och idag så hjälptes jag och mamma åt, Göran var ute och fixade med bilen... När han kom in så tog han i stället och fixade vårtplåster till Jonna och Casper, Casper har en vårta mitt på smalbenet och Jonna en på fotknölen.. Vi påbörjade behandlingen för någon månad sen men sen glömdes det av någon kväll och så sköt vi på det, men idag började vi om igen och så får vi göra allt för att inte glömma!!!

Ringde BM i morse också och bokade om tiden för besöket, det blev den 30/9 istället, direkt efter mötet som vi ska ha med soc.

Den 28/9 är det skolfoto och jag planerar att ta syskonkort på skolan i år!
Den 27/9 och 28/9 ska Göran ev vara i Östersund på intro för en kurs...
Den 27/9 är det även föräldramöte på dagis... hoppas Maria är kan vara lite barnvakt!!! farmor kanske också kan iofs...

Det känns som att det är en aning mycket nästa vecka, men det ska nog gå bra!?

Har kikat på Det okända nu ikväll... igår var det ingen Irene Huss film så vi la oss tidigt... redan 22.14 låg vi i sängen och så fort jag lagt mig någorlunda bekvämt så sov jag! fast kuddarna var väldigt bråkiga så det tog längre tid än vanligt att lägga sig till rätta!!

Härom kvällen när vi skulle lägga oss så hittade jag Melvin i Hilmas säng, han låg så fin på kudden och hade täcket på sig, stackars Hilma låg i fotändan med benen ut genom spjälorna... tyckte att Hilma såg stor ut när jag först kikade men det var ju inte så konstigt!!!
Talade om för Melvin morgonen därpå att han inte får sova hos Hilma för då blir det för trångt, han är för stor för det! Får väl se om det händer igen eller om han förstod!! det har ju hänt någon gång förut också men då har han inte hunnit somna där utan gått tillbaka till sin säng igen!

Nu ska jag kika lite på andra bloggar innan jag stänger ner..

puss puss



Kommentarer
Postat av: Tina

Ja absolut :D puss

2010-09-20 @ 22:36:31
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Sara

Det går bra!

2010-09-20 @ 22:49:25
URL: http://frokenmamsen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja länka du.



Vi har en Babytravel åkpåse, ganska liten med funkar bra till Vile. Funderar på att köpa en till så Alvin också har någon, men vet inte vad.

2010-09-21 @ 07:32:23
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Sabina

SV: Precis! Är det någon som behöver mycket stöd och uppbackning på det man gör så är det just unga föräldrar! Visst har jag haft lite fördommar om sådanna tidigare men verkligen inte nu, och de fördomar jag hade var inte så farliga egentligen. Det var mest tvivel på hur bra man skulle klara det osv, men så svårt är det inte! Det mesta faller sig faktiskt naturligt :) :)



Ja, det hade vi verkligen! Det var helt sjukt hur härligt det var där :D

Vi åker mest troligt tillbaka på höstlovet men det är spikat över jul/nyår :) :)

2010-09-22 @ 12:50:38
URL: http://saabiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus