Tänk, tänk, tänk...

Har tänkt på mötet och alla frågor som poppade upp i huvudet efter att vi åkt därifrån, har försökt ringa och få tag i de som höll i mötet men ingen som ringt upp... så jag hoppas verkligen att vi får höra från dem i morgon som de lovade!

Förutom att detta har snurrat i huvudet hela dagen så tog vi en promenad både jag och Göran, hundar, Hilma och Melvin till dagis för att hämta Meja! Sen blev det hem en stund och kika på lite film, barnen och Göran kikade, jag pratade med pappsen som ringde upp från jobbet för att höra hur allt var!

Sen kom Jonna och Casper hem, det blev dags att laga middag, vi åt, Jonna och Casper cyklade iväg till gemensamma kompisar och lekte, vi andra tog en promenad till Svärmor, där vi blev bjudna på lite yoghurtglass! Den var jätte god, inte alls lika mäktig som gräddglass... Tiden gick, klockan blev 19.00, vi gick hemåt, gjorde välling, förhörde Casper på läsläxan, nattade barn, kikade på halv 8 hos mig, nattade fler barn och sen var det Idol/arga snickaren!!! Kikade lite på båda programmen!! Bagge är verkligen frän!!!

Ja just ja, ska ju skicka iväg begäran på föräldrapenningen också, så att det blir gjort medan jag fortfarande kommer ihåg hur jag skulle lägga upp det!!!

Hoppas på att få svar på mina frågor i morgon!!!


Kommentarer
Postat av: Linn

Åh, du har redan ett upplägg för FP? =) Jag tycker det är jättesvårt, men tror jag kommit på ett bra sätt nu som gör att vi får ha Bullen hemma i ca. 15 månader.

2010-09-09 @ 06:05:24
URL: http://viktigalinn.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Hittills har jag fyllt i månad för månad men nu när jag fick havandeskapspenningen beviljad så gjorde jag en begäran där jag planerade mina sista dagar på Hilma... har varit tvungen att ta ut full FP då Göran är arbetslös och bara har en rätt låg A-kassa....

Inte fel att kunna vara hemma hela 15 månader :0) Kram

2010-09-09 @ 07:41:39
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus