Tidig lördag...

Morris tyckte att det var dags att gå ut, han ville absolut inte lägga sig och sova en stund till... så strax före 07.00 smög jag upp och gick en liten promenix. Var nästan 100% säker att Melvin skulle stå i hallen när jag kom tillbaka, han vaknar nästan jämt när jag kliver upp, men han låg faktiskt kvar i sängen och sov!
Jag hade också tänkt lägga mig igen, men det är ingen ide för jag kände på mig att barnen skulle vakna snart ändå och jag skulle nog bara bli trött och slö av at ligga och halvlura!!? Så jag vek lite tvätt i stället... mycket riktigt så tog det bara några minuter så tassade en Jonna upp, hon ville kliva upp tidigt idag sa hon ;0).

Vad dagen har att bjuda på vet jag inte ännu, ska i alla fall baka ut kolakakorna som jag inte gjorde igår, kände att det blev lite sent innan middag och allt var klart... köpte jäst igår, hade en fundering på att kanske baka lite bullar också!?

Middagen blev lyckad igår och alla tyckte det smakade bra!!! Vitlökskyckling med bandspagetti och en liten sallad på avokado, tomat och gurka!!! Benny stannade och åt också, han och Göran höll på att mixtra med Bennys bil mest hela resten av dagen sen de kom hem från Stan och det verkar som de hittade felet, i alla fall delar av det!!!

Pratade med pappa en stund igår också, eller ja en stund, nästan 2 timmar blev det!!! Blir nästan aldrig korta samtal med honom ;0).

Fick undan all tvätt igår också!!! hade varit lite slö på den fronten i veckan så tvättkorgarna var fulla, 5 eller 6 maskiner blev det! Tvätten sköter sig ju nästan själv när man väl sätter igång, gäller bara att hålla efter och vika samt stoppa den på plats eftersom sen så att det inte blir liggande i små högar överallt!

Blev ju en sväng på Grindes också, jag tog med mig Jonna, hon ville som vanligt köpa allt annat än vad vi skulle men var ganska så lugn och resonabel i alla fall!! Blev mycket frukost och grönt, lite godis, choklad, mjölk och det vanliga!
Idag blir det potatis och rotsaker i ugnen, fläskkarré och någon god sås! Skönt när det är planerat i förväg vad man ska äta! Lunch behöver jag inte laga, har ganska mycke rester från veckan, det är ju dumt att slänga maten!

Ser ut att bli en halvgrå dag idag också, så kan hända att jag tänder upp en liten brasa senare! banken ringde förresten igår och det kommer att lösa sig med pannan!!! Bara att försöka få hit en rörmokare nu då, men det är väl alltid lättare om man säger att det SKA göras än om att det kanske ska göras....

Sen är det bara Göran som ska hitta ett jobb också, men han kanske har något på G, det löser sig så småningom, annars så börjar han en utbildning nu i slutet av september... men det är ju bättre med ett jobb!

Nähä, man kanske ska ta och tända upp redan nu... känns lite småkallt!

Puss å hej så länge!!!

Kommentarer
Postat av: Mia 17år - Mamma till William och Marcus

Sv. Hehe de är ingen fara! Jag tar åt mig både kritik och komplimanger! :).



Kram, Mia

2010-09-11 @ 10:26:32
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Svar:

Precis, det gör man ^^, hihi..

2010-09-11 @ 19:53:29
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus