det blev bättre!!!

Vi åt lunch, jag lade ut Hilma i vagnen, de andra barnen plockade ihop på rummet, inte helt frivilligt men det blev gjort i alla fall sen klädde vi på oss och gick ut!

Barnen gick ut en stund innan mig, jag bytte på Towe och gav henne lite tutte innan vi också gick ut, lade henne i vagnen och hon somnade ganska snart! Stängde grinden och släppte ut Morris också så han fick springa av sig!

Casper kom hem precis när jag skulle gå ut, han tog med sig några bilar från sandlådan och följde med Tony hem... Jonna, Meja och Melvin hämtade alla sandleksaker och hällde ut i sandlådan, det blev premiärlek i den för i år!







Elin kom och lekte också, först lekte de i sandlådan men efter en stund ville de leka i den vita saaben, Jonna, Meja och Elin lekte fint, Melvin strosade runt för sig själv, Morris hade jag tagit in och duschat av då han hela tiden letade efter något ställe där han möjligtvis kunde smita...

Jag satt och kikade lite på fånen och när jag kikade upp så såg jag inte Melvin men jag hörde honom... gick mot ljudet och upptäckte honom...




Melvin visste att han kunde klättra i träd han!!! Jag bad honom vänta lite så skulle jag hjälpa honom ner, men han kunde även det själv trodde han... han föll sista biten men det gick bra! Kanske han lärde sig att inte klättra i träd på egen hand!?

Strax därpå kom Göran hem, han hade fått sluta tidigare, klockan var nu strax efter 15.00 tror jag... vi var te en bra stund till, barnen lekte så bra och det var så härligt vädret, soligt och ingen blåst!! Underbart!!!
Hilma vaknade och jag tog på henne galonisar så hon också fick leka, Towe vaknade och var lite hungrig så även idag satt vi i garaget och myste medan hon åt, sen blev det lite prat med pappa innan jag lade ner henne i vagnen igen...

När vi väl skulle gå in såg Hilma ut så här:



Sen blev det en vurp när hon skulle kliva i pulkan och efter den såg hon ut så här:


Våran lilla kladdfia!!!

Göran fixade middag, vi åt, (Casper åt hos Tony), när jag dukade av bordet var klockan 18.30 så det var bara för barnen att åter igen plocka ihop det som de dragit fram när de väntade på maten och sen var det läggdags!
Alla var trötta och somnade relativt fort, Casper kom hem 19.30, gick med vovven (frivilligt, hans eget initiativ!!!), jag fixade kvällsfika och 20.20 var han i säng.

Jag tände upp i pannan innan jag strax efter 20.00 lade Towe i sin säng efter att hon fått lite tutte så klart! Har kikat lite på tv och sen satte jag mig här... nu är det snart BB och jag ska fixa lite fika, har 10 minuter på mig så det är bäst jag sätter fart!

Puss puss!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus