Förkylning!?

Både Jonna och Casper har varit ganska så intensiva sen de kom hem från skolan idag... Casper var inte på sitt bästa humör och jag fick säga åt honom på skarpen flera gånger att han skulle tänka sig för hur han uppför sig! Jonna var mest rastlös och hade svårt att hålla sig ifrån de andra, hon har så bråttom och är väldigt intensiv ibland, lite dåligt humör hade hon också!

Meja var mest trött när hon kom hem från dagis, men på ganska bra humör ändå, så länge som hon fick vara ifred från Jonna!

Göran fixade middagen idag och röjde ordentligt i köket! Jag eldade och hjälpte Meja och Melvin att plocka ihop på rummet innan middagen.

Vi åt middag, det var en massa prat från alla håll och kanter men det var ändå bra stämning och alla var glada och rätt så lugna!
Efter middagen satte sig barnen och kikade på bompa, jag dukade av bordet och Göran tog med sig Casper och gick ut, de skulle se ifall chevan (pappas) gick igång nu när Göran haft batterierna på laddning! Men det verkar som att det stora batteriet är rätt så slut...

Chevan gick igång med starthjälp och han tog med sig barnen på en tur, alla ville åka! Hilma och Towe var hemma med mig. Jag bytte blöja på Hilma som hade bajjat, satte på henne pyjamas och gav henne välling. Hon sov inte så länge idag så det märktes att hon var trött, nattade henne strax innan 19.00 precis innan de andra kom hem igen.

När de kom in var det nattning på en gång då alla var trötta och eftersom alla varit lite bråkiga med varandra ända sen de kom hem så var det dags för en tidigare kväll! Jonna och Meja lyssnade på saga och läste bok, Melvin kom ner en gång och ville att jag skulle torka hans näsa då den börjat rinna... Casper låg också vaken en stund men nu sover alla!

När alla var i säng så passade jag på att bada Towe, ställde badbaljan i badkaret och fyllde upp den, hon har inte badat så mycket utan jag har mest duschat av henne för att det ska gå snabbare, men hon tyckte jätte mycket om att bada! Tog lite kort också men de visar jag i ett separat inlägg lite senare!

Min näsa började rinna strax innan lunch, jag nös några gånger och sen var det igång, det går inte att stänga av lixom... Hilma är lite snorig igen och Melvin lika så... trodde först att det kanske var min allergi som spökade i och med att våren är här men jag vet inte... det rinner och rinner och jag har lite ont i halsen... hoppas att det går över!

I morgon är det 3 månaders kontroll på Towe och det passar ju så bra att hon blir just 3 månader i morgon!!! Ska bli spännande att se hur mycket hon vuxit, tycker att hon blivit så stor bara de senaste veckorna!!!




Melvin gosade med Towe i soffan idag!


Han älskar verkligen sin lillasyster!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus